師姐鍾唔鍾意玩69式

收藏  |  訂閱
17  19.5k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-9-28 08:13 發表 查看引用來源

蝦子餅

其他人唔知啦, 我果塊餅餅話係會有dd 興奮舒服囉
男士未必中意齋舔lin 頭o架, 但一邊插或者幫佢含, 一邊掃佢lin, 佢會比平時快射少少
塊餅最中意o既其實係一路幫佢啜, 一路用腳趾掃佢lin, 或者一路 ...
Sis都覺得講嘢有用!thanks

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-9-28 09:42 發表 查看引用來源

又唔係話有用定冇用o既, 只係情趣o野, 性愛係需要交流o既, 而且好難食飯果陣攞出o黎講
做愛時太大刺激掛住呻吟, 口交又咁大支o野塞住把口喎, 於是只有係打飛機時可以好好溝通一下, 我中意點, 佢又中意點囉 ...
Sis會唔會只用手就可以幫佢打出嚟?無諗過一路用手但係同佢傾喎!sis👍

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-9-28 13:49 發表 查看引用來源

要用手打出o黎, 手一定要夠濕囉, 我多數係用自己d 口水
場景同氣氛其實都好重要, 我指o既係因為打飛機對男人o黎講, 相對係最普通最冇新意, 所以要有其他刺激去補足
我做法係俾佢啫啫有咁近貼咁近我塊面, 俾佢一 ...
Sis, 我身邊無呢d level嘅姊妹,以後多多指教🙏😘

引用:
原帖由 幪面超人 於 2023-10-9 19:23 發表 查看引用來源

其實男人lin頭都有feel架,但真係要被奶中先得。
我咁耐都只試過一次俾個女仔奶我lin頭奶到有feel,俾佢奶到有種心猿意馬嘅感覺,好想要嘅感覺,成身觸電震晒,我諗應該就係男人奶女人,女人嘅感受。
男人乳頭其實唔算敏感,但被 ...
男人仲會有咩位想俾人lam

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-10-16 15:42 發表 查看引用來源
菊花!😉
未曾過到自己個關口,可能要試咗飲落肚先

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-10-16 17:03 發表 查看引用來源
龜頭頂😍😍😍
Lam定係啜正d呢

引用:
原帖由 幪面超人 於 2023-10-16 22:29 發表 查看引用來源

腋下,連住龜頭個條繫帶,成支陽具最敏感呢個位。仲有C眼,俾女仔用女指撩都已經舒服到頂唔順想射,何況用脷舔同啜。其實唔核突,都係身體一部分,我都鍾意奶女仔C眼,睇住佢爽到合埋眼淫叫,下面出晒水。 ...
下次試下用手指撩下先

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-10-18 08:37 發表 查看引用來源

都要...
呢次可能就真係要消化一下啦 係本宮暫時o既絕技

含o既時候嘛, 咪一出一入o既, 先準備多dd 口水o係嘴入面,
入果吓o既同時用脷去lam, 要快,
剛好係龜頭進入你口腔o既時候條脷完成圍繞佢轉一個圈o ...
Sis真係我偶像!多謝教導

前往最後回覆