怎樣才可以做好炮友的角色呢

收藏  |  訂閱
12  5.8k

怎樣才可以做好炮友的角色呢

請求各位師兄師姐,求教怎樣才可以做好一個炮友角色呢

引用:
原帖由 billyieong 於 2023-8-29 14:15 發表 查看引用來源
我認為段段關係都唔同,好難一概而論。

不如你講下你遇到咩困難,等呢度既師兄師姐俾d意見😉。

引用:
原帖由 vanillasky 於 29/8/2023 19:05 發表 查看引用來源
我認為段段關係都唔同,好難一概而論。

不如你講下你遇到咩困難,等呢度既師兄師姐俾d意見😉。
咦,師兄嚟咗呢樹,幾時去龍師兄同阿星樹路過下?

講起SL呢個話題,已經唔係講緊點樣識到一位女伴,令到佢肯同你上床咁小兒科嘅嘢,而係要點樣維持一段關係,令到雙方都舒服,仲要大家都唔會越界去干涉大家嘅日常生活。唔,阿星先入為主諗緊啲大家都有各自嘅另一半而走埋一齊嘅SL添。

不過唔緊要啦,重點係要大家都舒適,而且冇壓力,又唔會打擾到對方日常生活嘅,同時又要令到對方感覺到你對佢係有一份情感可以俾佢感覺温暖,要練㗎喂。😬

呢d 野好主觀o既, 只可以以自己為中心同埋集中講我對男炮友o既要求
首先要老實囉, d 野瞞得一時唔瞞得一世, 你點吹噓自己講得幾誇張, 到真係埋身o既時候人地自己都有眼睇o既
我舉個實例, 你啫啫6 寸長, 女方可能其實完全冇所謂, 但你夾硬話自己有8寸但後來被發現貨不對辦, 咁樣只會更覺得你黑人憎
誠實唔單止要應用o係對自己硬件上o既形容, 性格/ 喜好都係一樣, 將自己包裝到聖人一樣識落之後覺得你不外如是,
結局會係點自己諗埋佢啦!

第二點, 係互惠, 或者叫雙嬴
人地係炮友, 唔係你老婆唔係你條女, 亦唔係你出錢請返o黎, 實在冇必要去服侍你就晒你
同得你玩都係想自己有得enjoy, 所以溝通討論好緊要, 你想要咩要同人講, 人地講佢想要咩你要聽
傾唔掂數唔好勉強, 講完聽完之後要記住, 埋身o既時候要真係做得到, 要俾人feel 到你係真心想做

第三, 安全感
男人可以見到條女樣靚身材正就想扑人, 女人卻唔一定單單見到男人身體就有性衝動囉
唔好俾咸片呃, d 女見到啫啫扯旗就一路吞口水一路自摸
性行為o既動作本身嘛, 女人都係接納人o既一方, 俾人進入自己o既身體, 約炮唔一定需要愛對方,
但點都需要對呢個進入自己o既人有一定程度上o既信任同埋好感
進入身體o既性行為係咁, 用嘴服務對方亦都係一樣

第四, 要知進退
即係認清自己o既身份, 點解我唔話安份呢? 因為呢個係一個互動, 人與人之間o既關係遠近每一分每一秒都可以改變
詳細o既o野我唔想舊事重提啦, 總而言之變更唔係單方面想變就變囉, 要懂觀察, 要有共識
而如果呢個 "希望改變" 係來自對方, 咁又返番去第一個point, 要老實
你自己想定係唔想, 照直同人講, 唔好俾假希望俾對方, 更唔好為o左有得繼續屌就咩都話好, 欺騙人地o既感情
咁樣做對女人o既傷害係遠遠超越你o既想像, 而有朝一日你亦一定有你應得o既報應!

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-8-30 08:20 發表 查看引用來源
呢d 野好主觀o既, 只可以以自己為中心同埋集中講我對男炮友o既要求
首先要老實囉, d 野瞞得一時唔瞞得一世, 你點吹噓自己講得幾誇張, 到真係埋身o既時候人地自己都有眼睇o既
我舉個實例, 你啫啫6 寸長, 女方可能其 ...
師姐講得好啱!絕對同意!👍😉

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-8-29 19:28 發表 查看引用來源

咦,師兄嚟咗呢樹,幾時去龍師兄同阿星樹路過下?

講起SL呢個話題,已經唔係講緊點樣識到一位女伴,令到佢肯同你上床咁小兒科嘅嘢,而係要點樣維持一段關係,令到雙方都舒服,仲要大家都唔會越界去干涉大家嘅日常生活。唔,阿星先入 ...
hahha 得閒過去留條腳毛。

小弟冇星兄諗得咁細密。樓主講「炮友」角色,我著眼點都係床上關係。上面蛇貴妃講得好全面,我好認同,星兄都可以參考下。

我自己覺得,最基本乾淨企理、老實、安份。其他野就要靠攞個心出來溝通 (就算SP都係人,都要溝通架),無一條公式可以通用。(所以你見我好少喺度講經😂)。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-8-30 08:20 發表 查看引用來源
我舉個實例, 你啫啫6 寸長, 女方可能其 ...
Exact7ly

唔好干涉床上以外的生活

引用:
原帖由 billyieong 於 2023-8-29 14:15 發表 查看引用來源
只維持肉體關係 唔好多事 問三問四 已經係一個好好既炮友

最扣分既炮友唔係功夫唔得 而係想超越肉體關係既界線

前往最後回覆