上一頁下一頁
發新話題

我的被調教日記 (#1,#5,#34 他的金手指?)

收藏  |  訂閱
47  14.6k

有人睇啊,路過支持
引用:
原帖由 亞比該 於 2023-8-31 07:58 發表 查看引用來源
🥲🥲🥲🥲

引用:
原帖由 亞比該 於 2023-8-31 07:30 發表 查看引用來源

希望快啲打晒,
我驚唔記得。
其實我都係,有d細節未必記到,剛也post左2兩年前事.

引用:
原帖由 691108 於 2023-8-31 11:30 發表 查看引用來源

都好詳細!😉

第三章  他的金手指?

個次係車上面相見之後,我地好快約定我地既下一次。今次佢book左房,唔再需要顧慮環境,可以盡情去享受擁有彼此既時刻。

那次他很細心,一早已在我樓下等我,我快快畫好我的眼耳口鼻,就匆匆出門。當上到車,他輕輕給我個吻,再帶我去食個豐富早餐。他的窩心,再次從細節看到出來,當我的熱檸荼送到,他將它拿下,主動為我篤檸檬。這一切我看在眼簾內,或許大家唔係想睇呢啲生活小事,小事雖小,但足以溫暖我的心,以前從未有人為我這樣做過。原諒我私心將其記錄係呢到,我的人生曾經有過這樣的男子出現過,令那時受過傷的我,對人重回一點點信心。

食完早餐,我們便出發去酒店。當到達下車時,他走到車尾箱拿了一袋東西出來,他說一會跟我玩。我有些期待又有點緊張,我問他係咩黎。佢話買左啲膠紙同埋繩,要來綁住我。綑綁,我地之前曾經傾過,估唔佢會讓我體驗。我係個怕悶的人,接受能力也算高,有好多野都會想試,但呢啲野真係好似要遇到伯樂一樣,先可以延展,我自問以前未有遇過,但當時遇到他感覺,好像找到了,我好像找到我的伯樂了。

上到房,沖涼後我們光脫脫走上床,他送一個深吻,呢一吻激發左我既激情,開了我的制一樣。我將他緊緊抱緊,他的手亦不安分走到我的胯下。「你濕到大脾都係你啲水。」他咁跟我說。是的,當我興奮,我就會好似開水喉一樣。「訓低!」他帶點命令向我說,同時都從袋中拎出用來捆綁我的工具。我躺下,並將手伸向他乖乖配合。不消一會功夫,他成功將我手綁好,之後就是雙腳了,「打開對腳!」此時與剛才食早餐時既時候相比,有著極大反差,我喜歡他的霸道。回到當刻,我覺得好羞恥,將妹妹暴露係他面前,但我也有聽話照做,他時而研究如何將我雙腳張開綁緊,時而在玩弄我的豆豆,聽聽我的呻吟聲。當綁好我,他開始全力進攻我的豆豆,他的金手指讓我順服於他,「啊….唔好唔好,我到啦我到啦!」「求下你…我頂唔順啦!」我感受到豆豆受到剌激的一下下快感,我高潮了,這刻他沒有停下來的意思,高潮中敏感度是以倍數提高的,我好想推開他,但我的手被緊緊綁住,而腳的繩在我不停掙扎下鬆掉,他便以身軀將我腳壓住,「啊…啊….啊…….求下你唔好..好敏感!」很快我便來了第2次高潮,那酥麻感覺廷到腳上。之後也連續來了幾次,共四次…?我也不肯定,我就好像斷了片一樣,只知道當時很HIGH!從前我跟他說過,我做愛不一定有高潮,因為我從前很少從旁人身上得到高潮,即使說到自己手指很利害都好也是不外如是,我只要ENJOY當刻便好。我想,當天的他令我完全改觀,今天的我打倒以前的我。謝謝他帶我帶我來到另一世界,讓我感受另一個層次。

待續…..
剛剛那些只是前戲,
之後還有我意想不到的成就解鎖。

引用:
原帖由 691108 於 2023-8-31 11:30 發表 查看引用來源

記低都好嫁,
可以回憶下😋

引用:
原帖由 ManManMuscle 於 2023-8-31 10:29 發表 查看引用來源
有人睇啊,路過支持

Yeah🤣🤣

引用:
原帖由 ManManMuscle 於 2023-8-31 10:29 發表 查看引用來源
有人睇啊,路過支持

Yeah🤣🤣

引用:
原帖由 亞比該 於 2023-8-31 13:28 發表 查看引用來源
第三章  他的金手指?

個次係車上面相見之後,我地好快約定我地既下一次。今次佢book左房,唔再需要顧慮環境,可以盡情去享受擁有彼此既時刻。

那次他很細心,一早已在我樓下等我,我快快畫好我的眼耳口鼻,就匆匆出門。當上到 ...
玩得好刺激呀,係咪越羞恥就越high?😉

引用:
原帖由 亞比該 於 2023-8-31 13:30 發表 查看引用來源

記低都好嫁,
可以回憶下😋
而家寫返會唔會有反應?

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-8-31 13:34 發表 查看引用來源
玩得好刺激呀,係咪越羞恥就越high?😉
係呀,其實好好玩🤣🤣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆