上一頁下一頁
發新話題

求教.... 識左M底女

收藏  |  訂閱
108  26.8k

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2023-8-31 01:23 發表 查看引用來源

我上去佢office
當時有冇全裸嚟開戰?😍😍😍

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2023-8-31 02:13 發表 查看引用來源
.
大力呀
有冇整污糟啲地方?😉

引用:
原帖由 Sennn 於 2023-8-30 17:24 發表 查看引用來源

無乜興趣... 真係正?

我都幾粗....佢會唔會好痛?
你自己本身S 唔S 既先?
正常一個S 男睇住女人受苦應該都會興奮, 好似我果個咁

另外想講幾樣o野:
1. 口爆(甚至顏射) 根本算唔上SM, 感情稍為好少少o既couple 都經常會做, 尤其是當你好冧一個男人果陣
2. M女追求o既好多時候係一種反差, 即係同伴侶一齊vs 平時受到180度相反o既待遇, 我絕對稱不上係至高無上,
但總算係有一堆人要聽我話做事咁啦 但返到屋企對住老公就要絕對服從. 婚前連咩叫做起鑊牛肉豬肉都唔識分o既我為o左佢睇食譜仲勤力過當年考A level, 除o左體力不及o既家頭細務基本一腳踢, 佢唔主動插手我絕唔會提出要求, 上到床佢要玩乜完全唔需要事前溝通 (除o左一開始時訂立過o既底線比如唔見血唔侮辱etc), 總之自己o係佢面前有咁卑微得咁卑微囉
3. 肛交的確會痛, 仲係非常痛, 至少開始頭果幾吓卦, 之後得唔得到快感就睇個人造化 (我唔得), 但亦因為咁M 女一般都會中意, 前提係你要中意囉, 我地有個共通點, 就係主人越爽我地能夠承受痛苦o既程度就越高, 過程真係好難受, 但完成之後果種滿足感成功感係冇o野可以比得上o既 又怕又心思思想再有下次, 好似毒癮一樣
4. 所以要做到上面果一點, M女必須要平時就接受訓練, 可以係忍受痛楚o既能力 - 例如受鞭打, 可以係培養對主人o既服從 - 比如配合主人做各種各樣o既行為好似露出, 真空出街, 扮豬扮狗果d, 亦可以係兩者combine

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-8-31 08:30 發表 查看引用來源

另外想講幾樣o野:
1. 口爆(甚至顏射) 根本算唔上SM, 感情稍為好少少o既couple 都經常會做, 尤其是當你好冧一個男人果陣
2. M ...
蛇蛇果然好有心得!😉

引用:
原帖由 Sennn 於 2023-8-30 16:57 發表 查看引用來源
新識左個女仔,廿零歲,都玩左幾次,好冧我既。
正正常常,事後第日會msg賽後檢討,佢係M底,我唔係S男.... 唔太識點玩....

已經玩埋口爆,我唔知仲可以點S佢..... ...
C9冇再玩咩?

引用:
原帖由 保持現在 於 2023-8-30 23:48 發表 查看引用來源
口爆唔算S 啦
原來口爆唔算.... 我真係屌住佢個咀射喎....我覺得已經好S...

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2023-8-31 00:46 發表 查看引用來源

正想講係公司會議室做
又喺公司?會議室變炮房喎~

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-8-31 08:30 發表 查看引用來源

另外想講幾樣o野:
2. M ...
多謝師姐,我消化下先,應該諗到點玩。

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2023-8-31 09:29 發表 查看引用來源

C9冇再玩咩?
難約左囉,有時約下食飯就算,雖然好想玩波....

S真係要學,留名跟師兄學野。
引用:
原帖由 Sennn 於 2023-8-31 10:25 發表 查看引用來源

原來口爆唔算.... 我真係屌住佢個咀射喎....我覺得已經好S...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆