上一頁下一頁
發新話題

打風的特備節目

收藏  |  訂閱
178  48.6k

引用:
原帖由 yanfu9394 於 2023-9-3 09:19 發表 查看引用來源
多謝師兄.咁哩張Sexy嗎?
WOW。。。勁想屌埋一份😍😍😍

引用:
原帖由 yanfu9394 於 2023-9-3 09:22 發表 查看引用來源
師兄唔好講得咁白啦!我從來冇當過佢係药呀🫢🫢
係嘅⋯係嘅🙏🏾🙏🏾🙏🏾😅

回覆 18# 樓上吉仔 的帖子

師兄真係睇得起小弟.我諗如果早10-15年前就可能有嘅😂😂

回覆 17# licklickson 的帖子

嚴格嚟講佢同我係無任何關係嘅.但同我老婆就有

回覆 14# egg29 的帖子

咁師兄又期望邊隻呢?哈哈

引用:
原帖由 wkm68 於 2023-9-3 14:15 發表 查看引用來源
身形咁正3Q至無限Q
小弟無用只係射咗2次咋,但就比平時屌得耐咗(屌佢前啪咗Viga).玩咗2晚將剩返嘅都食埋呀!

附件

回覆 22# dttcalvin 的帖子

但其實佢係我近期嘅回魂丹(喺心中)

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-9-3 17:49 發表 查看引用來源
WOW。。。勁想屌埋一份😍😍😍
Sorry師兄.俾你屌埋就冇啦!見你咁識欣賞,只可以俾多張相嚟咋

附件

引用:
原帖由 yanfu9394 於 2023-9-3 18:58 發表 查看引用來源
師兄真係睇得起小弟.我諗如果早10-15年前就可能有嘅😂😂
C兄我唸你都係中年男人,但條女似2-30歲,身材仲好正,長腿有腰靚pat,唔知前面對波得唔得

回覆 14# yanfu9394 的帖子

師兄你女友乜嘢cup數?
C?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆