上一頁下一頁
發新話題

打風的特備節目

收藏  |  訂閱
178  48.6k

引用:
原帖由 yanfu9394 於 2023-9-3 18:59 發表 查看引用來源
嚴格嚟講佢同我係無任何關係嘅.但同我老婆就有
咁都比你食到!👍😉

引用:
原帖由 yanfu9394 於 2023-9-3 19:04 發表 查看引用來源
小弟無用只係射咗2次咋,但就比平時屌得耐咗(屌佢前啪咗Viga).玩咗2晚將剩返嘅都食埋呀!
唔張好正,Pat pat靚,仲有長腿!😉

引用:
原帖由 yanfu9394 於 2023-9-3 19:10 發表 查看引用來源
Sorry師兄.俾你屌埋就冇啦!見你咁識欣賞,只可以俾多張相嚟咋
師兄, 背面超掂, 估計樣貌唔錯, 睇相似25-30歲,
想聽故事 究竟個女仔同你老婆係咩關係(或相熟程度)? 點解係打風約到佢?
你老婆又知唔知?

引用:
原帖由 yanfu9394 於 2023-9-3 19:10 發表 查看引用來源
Sorry師兄.俾你屌埋就冇啦!見你咁識欣賞,只可以俾多張相嚟咋
wow。。。有得睇都已經好HAPPY😍😍😍多謝c兄🙏🏾👍🏾😆

引用:
原帖由 yanfu9394 於 2023-9-3 19:04 發表 查看引用來源
小弟無用只係射咗2次咋,但就比平時屌得耐咗(屌佢前啪咗Viga).玩咗2晚將剩返嘅都食埋呀!
嘩⋯皮膚白滑,pat pat又靚😍😍😍

引用:
原帖由 yanfu9394 於 2023-9-3 19:08 發表 查看引用來源
但其實佢係我近期嘅回魂丹(喺心中)
👌🏾👌🏾⋯⋯💪🏾💪🏾🤣🤣🤣

引用:
屌得耐咗都ok吖!最緊要大家都開心!😉

回覆 37# licklickson 的帖子

咁又真係好開心㗎(我指個感覺)

引用:
原帖由 yanfu9394 於 2023-9-4 11:38 發表 查看引用來源
咁又真係好開心㗎(我指個感覺)
咁咪正囉!😉

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-9-3 21:54 發表 查看引用來源
嘩⋯皮膚白滑,pat pat又靚😍😍😍
師兄又講得無錯.佢個pat真係可以令我扯扯地㗎

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆