上一頁下一頁
發新話題

老婆同鬼佬上司出差

收藏  |  訂閱
142  67.0k

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2023-9-12 09:13 發表 查看引用來源

性愛呢啲嘢大家都明,hot起上嚟好難忍,high起上嚟好難頂,又有幾多人咁理智?坦白講我一定唔得
師兄⋯你啱呀,扑到興起呀呵😍🤣

引用:
原帖由 tvbdt 於 2023-9-12 03:25 發表 查看引用來源

會唔會中出左你唔知
可能多了个客户和上司,一齐3P了。😁😁😁

引用:
原帖由 giggs2829 於 2023-9-4 17:42 發表 查看引用來源

只係兩個人對足成個星期喎,向香港好難有呢個機會呢
呢個真係...! 諗起個老婆咁樣同個男人對住咁耐... 真係可以有好多幻想

引用:
原帖由 man302000 於 2023-9-19 08:35 發表 查看引用來源

呢個真係...! 諗起個老婆咁樣同個男人對住咁耐... 真係可以有好多幻想
中國臘腸食得多都厭,間中試下洋腸不錯選擇。

引用:
原帖由 man302000 於 2023-9-19 08:35 發表 查看引用來源

中國腸食得多,試下羊腸都唔錯。

引用:
原帖由 平衡生活 於 2023-9-19 09:37 發表 查看引用來源

中國腸食得多,試下羊腸都唔錯。
大支嘢亞洲女性唔個個都頂得住🤭🤭

引用:
原帖由 MAN818 於 2023-9-19 10:36 發表 查看引用來源
大支嘢亞洲女性唔個個都頂得住🤭🤭
唔駛外國人吖,師兄咁大碌都好多女頂唔順!😉
師兄好耐冇上來,仲有冇食人妻?😉

引用:
原帖由 giggs2829 於 2023-9-11 14:28 發表 查看引用來源
話說知道老婆同佢上司試左第一次後,我就晚晚都要老婆臨瞓前同我玩陣video call,順便叫佢幫忙慰藉一下我既興奮又孤單既JJ😆
今日我放假終於有時間update返個詳細啲報告俾各位有興趣知嘅師兄。

嗰晚佢上司同佢玩左成日 ...
好精彩, 之後仲有冇日日做到返香港 ?

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-9-19 10:39 發表 查看引用來源
唔駛外國人吖,師兄咁大碌都好多女頂唔順!😉
師兄好耐冇上來,仲有冇食人妻?😉
又笑我😅😅😜😜梗係有食啦🤪😜

引用:
原帖由 MAN818 於 2023-9-19 10:51 發表 查看引用來源
又笑我😅😅😜😜梗係有食啦🤪😜
正吖!😉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆