上一頁下一頁
發新話題

老婆同鬼佬上司出差

收藏  |  訂閱
142  66.7k

老婆同鬼佬上司出差

當老婆知道要同佢鬼佬上司出差一星期,我非常興奮🤭因爲完全可以滿足我呢個NTR淫妻癖!好期待老婆既報告,雖然知道未必有事發生。
我已經叫老婆揀哂啲戰衣去出差😆
唔知呢度多唔多淫妻癖同好呢?

我想淫人妻only ,哈哈

引用:
原帖由 giggs2829 於 2023-9-4 17:03 發表 查看引用來源
當老婆知道要同佢鬼佬上司出差一星期,我非常興奮🤭因爲完全可以滿足我呢個NTR淫妻癖!好期待老婆既報告,雖然知道未必有事發生。
我已經叫老婆揀哂啲戰衣去出差😆
唔知呢度多唔多淫妻癖同好呢? ...
呀嫂之前有冇試過?同埋乜戰衣先,有冇相分享下🫢

咁開心,仲以為你老婆出差咁你可以去偷跳添

原來你係 NTR。。。咁係香港都可以啦,唔使出差遠征咁麻煩

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2023-9-4 17:24 發表 查看引用來源
呀嫂之前有冇試過?同埋乜戰衣先,有冇相分享下🫢
未試過真係做,但老婆而家為滿足我,俾其他男人視覺上同身體接觸都唔抗拒😉
以前俾人望下對波都唔鍾意😅

引用:
原帖由 hkwilly 於 2023-9-4 17:25 發表 查看引用來源
咁開心,仲以為你老婆出差咁你可以去偷跳添

原來你係 NTR。。。咁係香港都可以啦,唔使出差遠征咁麻煩
只係兩個人對足成個星期喎,向香港好難有呢個機會呢

引用:
原帖由 giggs2829 於 2023-9-4 17:39 發表 查看引用來源

未試過真係做,但老婆而家為滿足我,俾其他男人視覺上同身體接觸都唔抗拒😉
咁你點調教佢變成咁?

引用:
原帖由 giggs2829 於 2023-9-4 17:39 發表 查看引用來源

但係出差你又唔係度點滿足你?同埋視覺上同身體接觸係乜程度先?呢啲同真正比其他男人𨳒係兩回事,吾係個個女人開始到同過到心理關口

引用:
原帖由 giggs2829 於 2023-9-4 17:42 發表 查看引用來源

只係兩個人對足成個星期喎,向香港好難有呢個機會呢
咁又係,有得食洋腸可能會有性趣D嘅

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-9-4 17:46 發表 查看引用來源
咁你點調教佢變成咁?
起初都係對住佢日講夜講,又成日讚佢點正點正,講到好多身邊既男人都對佢有興趣咁。仲有令到佢肯一齊睇啲NTR既AV好緊要!
最最最重要係俾佢feel到咁樣玩絕唔會影響大家感情,只肯令大家性生活上更新鮮刺激😁

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆