上一頁下一頁
發新話題

老婆同鬼佬上司出差

收藏  |  訂閱
142  66.7k

引用:
原帖由 giggs2829 於 2023-9-5 23:21 發表 查看引用來源

有見面但冇再玩,朋友想但老婆唔想😆
點解?又話覺得刺激嘅?

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-9-5 17:51 發表 查看引用來源
咁你老婆本身冧唔冧佢?
Yes ar. 樣幾好又大隻,我諗冇咩女人唔啱

引用:
原帖由 giggs2829 於 2023-9-5 23:22 發表 查看引用來源

咁肯定水到渠成!而家出咗trip未?

好多老公都比老婆同人地做, 而且, 知道左, 不單止不嬲, 仲更加興奮.

回覆 54# cok678 的帖子

其實我又覺得冇得去嬲嘅.因為係你自己去安排㗎嗎!再講,你自己有冇出去同其他女女玩先,有就冇得嬲㗎啦!因為To Be Fair吖嘛

引用:
原帖由 giggs2829 於 2023-9-5 23:22 發表 查看引用來源

鬼佬已經贏左,好多女人見到鬼佬已經心思思出水,我孖子食鬼佬成引,尼仔巴仔新疆仔都是半鬼,所以孖子好多食鬼經驗😆

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-9-6 09:25 發表 查看引用來源
鬼佬已經贏左,好多女人見到鬼佬已經心思思出水,我孖子食鬼佬成引,尼仔巴仔新疆仔都是半鬼,所以孖子好多食鬼經驗😆
鬼佬一定比中國人大碌,你孖子三個窿一定比人試過晒

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2023-9-6 10:09 發表 查看引用來源
鬼佬一定比中國人大碌,你孖子三個窿一定比人試過晒
點會冇試過,我眼見為真,前後窿同口都用到盡😅

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-9-6 10:53 發表 查看引用來源
點會冇試過,我眼見為真,前後窿同口都用到盡😅
你孖子真係不枉此生,可以享受都享受晒,你竟然可以親眼見到,咁後窿同口可唔可以入晒?

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2023-9-6 10:57 發表 查看引用來源
你孖子真係不枉此生,可以享受都享受晒,你竟然可以親眼見到,咁後窿同口可唔可以入晒?
見過d大碌又長係入唔晒😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆