老婆同鬼佬上司出差

收藏  |  訂閱
16  67.0k

引用:
原帖由 giggs2829 於 2023-9-4 17:03 發表 查看引用來源
當老婆知道要同佢鬼佬上司出差一星期,我非常興奮🤭因爲完全可以滿足我呢個NTR淫妻癖!好期待老婆既報告,雖然知道未必有事發生。
我已經叫老婆揀哂啲戰衣去出差😆
唔知呢度多唔多淫妻癖同好呢? ...
呀嫂之前有冇試過?同埋乜戰衣先,有冇相分享下🫢

引用:
原帖由 giggs2829 於 2023-9-4 17:39 發表 查看引用來源

未試過真係做,但老婆而家為滿足我,俾其他男人視覺上同身體接觸都唔抗拒😉
以前俾人望下對波都唔鍾意😅
但係出差你又唔係度點滿足你?同埋視覺上同身體接觸係乜程度先?呢啲同真正比其他男人𨳒係兩回事,吾係個個女人開始到同過到心理關口

引用:
原帖由 giggs2829 於 2023-9-5 09:40 發表 查看引用來源

佢話幾刺激,因為好耐冇俾其他男人咁摸
如果係咁,今次外勤只要你老婆想一定成功

引用:
原帖由 giggs2829 於 2023-9-5 10:49 發表 查看引用來源

興奮😙已經叫左佢成事的話,要一字不漏咁講返俾我聽成個過程係點
你肯定鬼佬上司會食你老婆?平時佢哋有冇已經暗示咗啲乜?

引用:
原帖由 giggs2829 於 2023-9-5 11:03 發表 查看引用來源

我老婆話佢經常約佢放工出去飲嘢,仲喪𥄫佢對波😏
咁就掂啦,鬼佬一定流晒口水,只要你老婆肯就得

引用:
原帖由 yanfu9394 於 2023-9-5 11:05 發表 查看引用來源
奉勸師兄諗清楚先行哩步.否則後果可能無法承受
呢啲野玩開左返唔到轉頭,隨時上隱影響家庭,如果玩一定要分得好清楚,吾好涉及感情同金錢

引用:
原帖由 yanfu9394 於 2023-9-5 11:28 發表 查看引用來源
百分之二百認同師兄所講👏👏
雖然係咁,但我都想老婆試吓,不過可能性接近零

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-9-6 09:25 發表 查看引用來源
鬼佬已經贏左,好多女人見到鬼佬已經心思思出水,我孖子食鬼佬成引,尼仔巴仔新疆仔都是半鬼,所以孖子好多食鬼經驗😆
鬼佬一定比中國人大碌,你孖子三個窿一定比人試過晒

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-9-6 10:53 發表 查看引用來源
點會冇試過,我眼見為真,前後窿同口都用到盡😅
你孖子真係不枉此生,可以享受都享受晒,你竟然可以親眼見到,咁後窿同口可唔可以入晒?

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-9-6 11:00 發表 查看引用來源
見過d大碌又長係入唔晒😂
如果入晒真係不得了,性鬥士

前往最後回覆