老婆同鬼佬上司出差

收藏  |  訂閱
24  67.0k

引用:
原帖由 giggs2829 於 2023-9-5 17:45 發表 查看引用來源

都算係😙
咁你老婆本身冧唔冧佢?

引用:
原帖由 giggs2829 於 2023-9-5 23:21 發表 查看引用來源

有見面但冇再玩,朋友想但老婆唔想😆
點解?又話覺得刺激嘅?

引用:
原帖由 giggs2829 於 2023-9-5 23:22 發表 查看引用來源

Yes ar. 樣幾好又大隻,我諗冇咩女人唔啱
咁肯定水到渠成!而家出咗trip未?

引用:
原帖由 giggs2829 於 2023-9-6 22:29 發表 查看引用來源
老婆話聽日冇會開放假一天,佢上司話帶佢去樂園玩,真係估佢唔到呢….. 唔係應該落下pub或者留向酒店房玩咩🤔😆
過咗去幾多日?鬼佬仲未出手?😉

引用:
原帖由 yanfu9394 於 2023-9-7 07:20 發表 查看引用來源
佢哋嘅優勝之處就係唔會咁刻意,通常佢哋都好興慢慢怖署,令到女方無咁抗拒從而增加好感為大前題㗎
鬼佬係有情趣啲嘅!

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2023-9-7 07:46 發表 查看引用來源
真係估鬼佬吾到,人妻吾係靚妹🫢,樂園有咩好玩,直接去吧啦,一個星期時間早一日得手就多一日玩🤤
可能有佈署,夜晚先食呢!😉

引用:
原帖由 yanfu9394 於 2023-9-7 08:43 發表 查看引用來源
我都覺得係,佢哋好鍾意令到成件事發生得好自然唔刻意
係呀,慢慢嘆!

引用:
原帖由 yanfu9394 於 2023-9-7 10:19 發表 查看引用來源
都係㗎!所以好多港女都咁Like囉
都係嘅!

引用:
原帖由 giggs2829 於 2023-9-8 10:17 發表 查看引用來源
老婆尋晚返到酒店沖完涼,佢上司就問佢有冇興趣去佢房飲紅酒…. 老婆就好乖咁過左去,之後就好自然咁做左佢地既第一次😌
老婆返返自己房即時打俾我,講返成個過程我聽,感覺到佢enjoy,我都聽到十分爽🤭
即時再同老婆開live各 ...
可唔可以分享下鬼佬點同你老婆做?😉

引用:
原帖由 giggs2829 於 2023-9-11 14:28 發表 查看引用來源
話說知道老婆同佢上司試左第一次後,我就晚晚都要老婆臨瞓前同我玩陣video call,順便叫佢幫忙慰藉一下我既興奮又孤單既JJ😆
今日我放假終於有時間update返個詳細啲報告俾各位有興趣知嘅師兄。

嗰晚佢上司同佢玩左成日 ...
好詳細,好精彩!之後幾晚仲有冇做?

前往最後回覆