上一頁下一頁
發新話題

E+D 人母好唔檢點 ^.^"

收藏  |  訂閱
62  22.8k

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-9-7 09:30 發表 查看引用來源
佢冇帶bra?
梗係冇啦,有嘅話有咩好睇

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-9-7 09:30 發表 查看引用來源
佢冇帶bra?

我之前去啲friend屋企玩,佢哋啲阿媽好多都會咁着🤭我當年都係咁衰喺阿姨手上😂
引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-9-7 09:15 發表 查看引用來源
上個星期打風之前一日喺惠康見到有個阿媽拖住個仔(阿媽大概40歲左右),着住一件米色T恤加短褲,飛晒釘,估計36D。超正。

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-9-7 10:07 發表 查看引用來源

咁開放!😬

引用:
原帖由 Virgin201 於 2023-9-7 10:08 發表 查看引用來源
我之前去啲friend屋企玩,佢哋啲阿媽好多都會咁着🤭我當年都係咁衰喺阿姨手上😂
你唔想咩?😉

回覆 13# Virgin201 的帖子

師兄可唔可以分享多d?例如個陣你幾歲?阿姨又幾多嵗?係你引定阿姨主動?咩情況之下先做到?

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-9-7 09:15 發表 查看引用來源
上個星期打風之前一日喺惠康見到有個阿媽拖住個仔(阿媽大概40歲左右),着住一件米色T恤加短褲,飛晒釘,估計36D。超正。
我孖子熱天晚晚都有釘露,仲係37D,近來留意到佢已經做左墮lin簇🤭

去街市好多野睇
引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-9-7 12:17 發表 查看引用來源
我孖子熱天晚晚都有釘露,仲係37D,近來留意到佢已經做左墮lin簇🤭

我18阿姨44
引用:
原帖由 kukarne 於 2023-9-7 11:23 發表 查看引用來源
師兄可唔可以分享多d?例如個陣你幾歲?阿姨又幾多嵗?係你引定阿姨主動?咩情況之下先做到?

引用:
原帖由 代北集團 於 2023-9-5 19:27 發表 查看引用來源
我岩岩食完飯返屋企 , 就見到個素顏  T恤短褲拖 ,拖住個5-6碎個仔既 師奶 行過 ...

佢顏值  身材中等左右(有 D波) , 但問題係 ...
佢成個罩形現晒出黎 , 後來我發現唔係一個半個 ,
好多師奶都係咁 ^.^ ...
師兄⋯正呀😍😍😍

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆