上一頁下一頁
發新話題

E+D 人母好唔檢點 ^.^"

收藏  |  訂閱
62  22.8k

引用:
原帖由 Virgin201 於 2023-9-9 14:15 發表 查看引用來源
唔話你知🤣
點会冇吖  唔中出對唔住呀姨

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-9-9 09:43 發表 查看引用來源
通常都是可遇不可求
哩個道理我知咗好耐啦😫😆

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-9-7 09:15 發表 查看引用來源
上個星期打風之前一日喺惠康見到有個阿媽拖住個仔(阿媽大概40歲左右),着住一件米色T恤加短褲,飛晒釘,估計36D。超正。
好正常
我同我阿媽係屋企都係背心真空就算
有時兩個女人喺屋企直情乜都唔著

引用:
原帖由 紫色心 於 2023-9-10 09:23 發表 查看引用來源
好正常
C姐,咁你有冇𥄫下呀媽個胸?😆

[quote]原帖由 樓上吉仔 於 2023-9-10 09:25 發表 查看引用來源
佢勁過我咁多有咩好睇

引用:
原帖由 紫色心 於 2023-9-10 09:23 發表 查看引用來源
好正常
住喺師姐對面就爽囉😍🤣

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2023-9-10 09:25 發表 查看引用來源
C姐,咁你有冇𥄫下呀媽個胸?😆
哈哈哈哈你估係你咩?

不過師姐佢講得o岩, 一屋女人果陣真係可以好隨便
婚前同過一個細我五六年o既朋友分租, 去廁所同沖涼都唔會山門, 當然係熟絡o左之後
條友連 diy 好多時都求其掩埋度門就算

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-9-11 14:50 發表 查看引用來源

哈哈哈哈你估係你咩?

不過師姐佢講得o岩, 一屋女人果陣真係可以好隨便
婚前同過一個細我五六年o既朋友分租, 去廁所同沖涼都唔會山門, 當然係熟絡o左之後
條友連 diy 好多時都求其掩埋度門就算 ...
不過母女全祼應該好少呀?亞媽點都會出聲哦下(要檢點),仔就反而唔會鬧。

阿媽見到個仔扯到行🤣
引用:
原帖由 hqkwtang 於 2023-9-11 15:02 發表 查看引用來源
不過母女全祼應該好少呀?亞媽點都會出聲哦下(要檢點),仔就反而唔會鬧。

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2023-9-11 15:02 發表 查看引用來源
外母有爆過料, 兩隻低能仔有時唔著褲周屋走, 有次突發性上去, 其中一件戇兜兜沖完涼著條濕底褲入房, 原來講嘅係堅堅地, 成日俾條嘢個老母睇.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆