上一頁下一頁
發新話題

E+D 人母好唔檢點 ^.^"

收藏  |  訂閱
62  22.8k

引用:
原帖由 紫色心 於 2023-9-10 09:23 發表 查看引用來源
好正常
我同我阿媽係屋企都係背心真空就算
有時兩個女人喺屋企直情乜都唔著
嘩! 兩母女真係好開放

引用:
原帖由 紫色心 於 2023-9-10 09:23 發表 查看引用來源
好正常
我同我阿媽係屋企都係背心真空就算
有時兩個女人喺屋企直情乜都唔著
引用:
原帖由 平衡生活 於 2023-9-12 01:12 發表 查看引用來源

嘩! 兩母女真係好開放
記得上次台灣旅遊, 大姨話喺房同外母兩母女一齊浸溫泉池, 係佢可以咁樣, 老虎同佢另一個家姐就唔得, 接受程度人人唔同.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-9-12 09:30 發表 查看引用來源

記得上次台灣旅遊, 大姨話喺房同外母兩母女一齊浸溫泉池, 係佢可以咁樣, 老虎同佢另一個家姐就唔得, 接受程度人人唔同.
個人覺得可能係佢哋怕有對比 ,所以唔敢一齊裸露畀對方睇到。

因為我條嘢特別細小, 所以好害怕同啲相識嘅人人齊企喺尿兜度屙尿,但係如果隔離左右係唔識嘅我又冇所謂。

好似喺韓國、日本公廁好多女性清潔員(雖然好多都係上咗年紀,但係都有部分係 c9 )經常穿梭男廁清潔,見到佢哋入嚟我反而會退後一兩步,特登露出我的小弟弟等佢哋有機會見到,期實我自覺有啲露體狂。

引用:
原帖由 平衡生活 於 2023-9-12 14:48 發表 查看引用來源

因為我條嘢特別細小, 所以好害怕同啲相識嘅人人齊企喺尿兜度屙尿,但係如果隔離左右係唔識嘅我又冇所謂。

好似喺韓國、日本公廁好多女性清潔員(雖然好多都 ...
露體每個人都會有多少, 有時見個戇舅舅對住老母家姐細妹條褲低到露毛露屎忽罅, 另一個聽聞沖完涼對住個老母條條揈, 都唔知佢哋想點.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-9-12 15:42 發表 查看引用來源

露體每個人都會有多少, 有時見個戇舅舅對住老母家姐細妹條褲低到露毛露屎忽罅, 另一個聽聞沖完涼對住個老母條條揈, 都唔知佢哋想點.
我孖子夠日日短波褲又唔著底,成Q日洞起隻腳睇電視,隻鮑魚成Q日係我面前展露,好似迫鳩我要睇咁😅

引用:
原帖由 平衡生活 於 2023-9-12 01:12 發表 查看引用來源

嘩! 兩母女真係好開放
吓?屋企得兩個女人
仲要由細到大一齊住有咩未見過
咁樣都叫好開放?
你呢句說話睇得出你思想守舊到不得了

引用:
原帖由 紫色心 於 2023-9-13 08:21 發表 查看引用來源
吓?屋企得兩個女人
仲要由細到大一齊住有咩未見過
咁樣都叫好開放?
你呢句說話睇得出你思想守舊到不得了
我意思係話著背心真空短褲喺屋企呢個係好正常, 但係如果兩母女喺屋企都裸露身體呢一個就比較少見。

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-9-12 09:30 發表 查看引用來源

親姐妹全祼互動真是未必個個肯。

引用:
原帖由 平衡生活 於 2023-9-12 14:48 發表 查看引用來源

好似喺韓國、日本公廁好多女性清潔員(雖然好多都 ...
香港以前都有女人大媽洗男廁,不過近十幾年無晒,變成叔伯。

[quote]原帖由 平衡生活 於 2023-9-12 14:48 發表 查看引用來源

好似喺韓國、日本公廁好多女性清潔員(雖然好多都 ... [/quote]餓女唔分大細條。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆