上一頁下一頁
發新話題

E+D 人母好唔檢點 ^.^"

收藏  |  訂閱
62  22.8k

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-9-12 15:42 發表 查看引用來源

露體每個人都會有多少, 有時見個戇舅舅對住老母家姐細妹條褲低到露毛露屎忽罅, 另一個聽聞沖完涼對住個老母條條揈, 都唔知佢哋想點.
呢2個情況都聽人吹水過,亞媽唔會鬧但唔可以有其他女成員否則鬧變&,

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-9-13 07:16 發表 查看引用來源
我孖子夠日日短波褲又唔著底,成Q日洞起隻腳睇電視,隻鮑魚成Q日係我面前展露,好似迫鳩我要睇咁😅
係big閪你睇. 正呀....呵 !!

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2023-9-13 11:02 發表 查看引用來源
呢2個情況都聽人吹水過,亞媽唔會鬧但唔可以有其他女成員否則鬧變&,
一家唔知一家事, 每家都有佢規矩.

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2023-9-13 10:58 發表 查看引用來源
親姐妹全祼互動真是未必個個肯。
兩兄弟都未必俾條嘢對方睇.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-9-13 11:05 發表 查看引用來源

一家唔知一家事, 每家都有佢規矩.
反而我見過一家3代,爺,爸,仔晚上全祼。

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-9-13 11:07 發表 查看引用來源

兩兄弟都未必俾條嘢對方睇.
兄弟真是專登唔會土,但某的情況下,例如大陸的室內溫泉,原來好興係全家大細,參考日本,

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2023-9-13 11:08 發表 查看引用來源
反而我見過一家3代,爺,爸,仔晚上全祼。
以前跟過老豆開工, 工作環境關係會俾全相小弟睇到, 第一次見男人扯旗好似都係睇老豆嘅.

呢條如果係泳褲, 好現條嘢嘅輪廓, 啲大媽人母會唔會啤吓呢 ?

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-9-13 11:18 發表 查看引用來源
呢條如果係泳褲, 好現條嘢嘅輪廓, 啲大媽人母會唔會啤吓呢 ?
會,但會引起其他男人怒啤,除非圍內私人聚會。其實結左婚十年以上的,都會對其他外來視覺刺激有反應。

咁細兜😱
引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-9-13 11:18 發表 查看引用來源

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆