E+D 人母好唔檢點 ^.^"

收藏  |  訂閱
8  23.0k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-9-11 14:50 發表 查看引用來源

哈哈哈哈你估係你咩?

不過師姐佢講得o岩, 一屋女人果陣真係可以好隨便
婚前同過一個細我五六年o既朋友分租, 去廁所同沖涼都唔會山門, 當然係熟絡o左之後
條友連 diy 好多時都求其掩埋度門就算 ...
不過母女全祼應該好少呀?亞媽點都會出聲哦下(要檢點),仔就反而唔會鬧。

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-9-12 09:30 發表 查看引用來源

記得上次台灣旅遊, 大姨話喺房同外母兩母女一齊浸溫泉池, 係佢可以咁樣, 老虎同佢另一個家姐就唔得, 接受程度人人唔同.
親姐妹全祼互動真是未必個個肯。

引用:
原帖由 平衡生活 於 2023-9-12 14:48 發表 查看引用來源

個人覺得可能係佢哋怕有對比 ,所以唔敢一齊裸露畀對方睇到。

因為我條嘢特別細小, 所以好害怕同啲相識嘅人人齊企喺尿兜度屙尿,但係如果隔離左右係唔識嘅我又冇所謂。

好似喺韓國、日本公廁好多女性清潔員(雖然好多都 ...
香港以前都有女人大媽洗男廁,不過近十幾年無晒,變成叔伯。

[quote]原帖由 平衡生活 於 2023-9-12 14:48 發表 查看引用來源

個人覺得可能係佢哋怕有對比 ,所以唔敢一齊裸露畀對方睇到。

因為我條嘢特別細小, 所以好害怕同啲相識嘅人人齊企喺尿兜度屙尿,但係如果隔離左右係唔識嘅我又冇所謂。

好似喺韓國、日本公廁好多女性清潔員(雖然好多都 ... [/quote]餓女唔分大細條。

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-9-12 15:42 發表 查看引用來源

露體每個人都會有多少, 有時見個戇舅舅對住老母家姐細妹條褲低到露毛露屎忽罅, 另一個聽聞沖完涼對住個老母條條揈, 都唔知佢哋想點.
呢2個情況都聽人吹水過,亞媽唔會鬧但唔可以有其他女成員否則鬧變&,

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-9-13 11:05 發表 查看引用來源

一家唔知一家事, 每家都有佢規矩.
反而我見過一家3代,爺,爸,仔晚上全祼。

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-9-13 11:07 發表 查看引用來源

兩兄弟都未必俾條嘢對方睇.
兄弟真是專登唔會土,但某的情況下,例如大陸的室內溫泉,原來好興係全家大細,參考日本,

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-9-13 11:18 發表 查看引用來源
呢條如果係泳褲, 好現條嘢嘅輪廓, 啲大媽人母會唔會啤吓呢 ?
會,但會引起其他男人怒啤,除非圍內私人聚會。其實結左婚十年以上的,都會對其他外來視覺刺激有反應。

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-9-15 13:09 發表 查看引用來源

冇咁勁㖭, 天生冇辦法.

嚟緊旅遊可能游吓水, 啲泳褲舊咗薄咗幾現兜嘢, 老虎兩個家姐同行, 睇到未必視覺刺激有反應嘅, 佢哋老花兼咁細兜, 睇我唔到睇我唔到硬係睇我唔到. ...
波褲形泳褲仲現型多過三角嘜。

本帖最近評分記錄

前往最後回覆