E+D 人母好唔檢點 ^.^"

收藏  |  訂閱
9  22.9k

好多婆婆都真空飛釘.

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2023-9-11 15:02 發表 查看引用來源
不過母女全祼應該好少呀?亞媽點都會出聲哦下(要檢點),仔就反而唔會鬧。
外母有爆過料, 兩隻低能仔有時唔著褲周屋走, 有次突發性上去, 其中一件戇兜兜沖完涼著條濕底褲入房, 原來講嘅係堅堅地, 成日俾條嘢個老母睇.

引用:
原帖由 紫色心 於 2023-9-10 09:23 發表 查看引用來源
好正常
我同我阿媽係屋企都係背心真空就算
有時兩個女人喺屋企直情乜都唔著
引用:
原帖由 平衡生活 於 2023-9-12 01:12 發表 查看引用來源

嘩! 兩母女真係好開放
記得上次台灣旅遊, 大姨話喺房同外母兩母女一齊浸溫泉池, 係佢可以咁樣, 老虎同佢另一個家姐就唔得, 接受程度人人唔同.

引用:
原帖由 平衡生活 於 2023-9-12 14:48 發表 查看引用來源

個人覺得可能係佢哋怕有對比 ,所以唔敢一齊裸露畀對方睇到。

因為我條嘢特別細小, 所以好害怕同啲相識嘅人人齊企喺尿兜度屙尿,但係如果隔離左右係唔識嘅我又冇所謂。

好似喺韓國、日本公廁好多女性清潔員(雖然好多都 ...
露體每個人都會有多少, 有時見個戇舅舅對住老母家姐細妹條褲低到露毛露屎忽罅, 另一個聽聞沖完涼對住個老母條條揈, 都唔知佢哋想點.

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-9-13 07:16 發表 查看引用來源
我孖子夠日日短波褲又唔著底,成Q日洞起隻腳睇電視,隻鮑魚成Q日係我面前展露,好似迫鳩我要睇咁😅
係big閪你睇. 正呀....呵 !!

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2023-9-13 11:02 發表 查看引用來源
呢2個情況都聽人吹水過,亞媽唔會鬧但唔可以有其他女成員否則鬧變&,
一家唔知一家事, 每家都有佢規矩.

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2023-9-13 10:58 發表 查看引用來源
親姐妹全祼互動真是未必個個肯。
兩兄弟都未必俾條嘢對方睇.

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2023-9-13 11:08 發表 查看引用來源
反而我見過一家3代,爺,爸,仔晚上全祼。
以前跟過老豆開工, 工作環境關係會俾全相小弟睇到, 第一次見男人扯旗好似都係睇老豆嘅.

呢條如果係泳褲, 好現條嘢嘅輪廓, 啲大媽人母會唔會啤吓呢 ?

引用:
原帖由 Virgin201 於 2023-9-13 12:40 發表 查看引用來源
咁細兜😱
冇咁勁㖭, 天生冇辦法.
引用:
原帖由 hqkwtang 於 2023-9-13 12:00 發表 查看引用來源
會,但會引起其他男人怒啤,除非圍內私人聚會。其實結左婚十年以上的,都會對其他外來視覺刺激有反應。
嚟緊旅遊可能游吓水, 啲泳褲舊咗薄咗幾現兜嘢, 老虎兩個家姐同行, 睇到未必視覺刺激有反應嘅, 佢哋老花兼咁細兜, 睇我唔到睇我唔到硬係睇我唔到.

本帖最近評分記錄

前往最後回覆