D女星咁興大左肚 , 走去拍寫真 , 老老豆豆 ... 你地有無J 過??? ^.^

收藏  |  訂閱
19  5.5k

聽個人妻舊同學講當年影嗰日本來老公話陪佢去,點知公司突然有嘢做去唔到,竟然又放心佢一個大肚婆自己去影,就係咁個老婆越影越濕又好想要,終於被個攝影師搞到忍唔住屌埋冇套中出,佢話影大肚相變咗影裸照,之後佢仲暪住老公同個男人扑咗好多次

引用:
原帖由 Virgin201 於 2023-9-9 14:35 發表 查看引用來源
聽個人妻舊同學講當年影嗰日本來老公話陪佢去,點知公司突然有嘢做去唔到,竟然又放心佢一個大肚婆自己去影,就係咁個老婆越影越濕又好想要,終於被個攝影師搞到忍唔住屌埋冇套中出,佢話影大肚相變咗影裸照,之後佢仲暪住老公同 ...
咁刺激,益晒個攝影師!😉

大肚婆冇乜性趣起唔到机

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-9-8 13:04 發表 查看引用來源
唔知你地(J 果陣)諗乜, 但我幾欣賞呢d 女人囉
女性生育唔容易, 懷孕之後o既荷爾蒙改變係咩都有可能發生, 身心體力會透支,
依然有咁o既心思同埋堅持去扮靚靚以最好果一面去示人, 我覺得係一種對生活儀式感o既執著 ...
大肚相女人一生中無幾多次 ,應該留倩影

引用:
原帖由 平衡生活 於 2023-9-12 01:16 發表 查看引用來源

大肚相女人一生中無幾多次 ,應該留倩影
正確 不過再修改一下
想要留的倩影不是自己的身軀容貌 而是寶寶在身體裡的時光
等肚子再大一點我應該也會拍一輯 作為日後留念

引用:
原帖由 katieW 於 2023-9-12 07:35 發表 查看引用來源

正確 不過再修改一下
恭喜師姐

引用:
原帖由 katieW 於 2023-9-12 07:35 發表 查看引用來源

正確 不過再修改一下
恭喜恭喜   會唔會打孖嚟 ?

引用:

正確 不過再修改一下
肯定好靚啦!😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-9-12 10:36 發表 查看引用來源
肯定好靚啦!😉
胖了胖了 每天就是吃吃吃 但卻不是自己喜歡的口味 胖得不值呀

不說了 先做功課寫報告 否則那個論壇上最兇的女人又要罵人了

引用:
原帖由 katieW 於 2023-9-12 11:32 發表 查看引用來源

胖了胖了 每天就是吃吃吃 但卻不是自己喜歡的口味 胖得不值呀

不說了 先做功課寫報告 否則那個論壇上最兇的女人又要罵人了
咁等你報告!😉

前往最後回覆