上一頁下一頁
發新話題

妹妹的緊緻性生活

收藏  |  訂閱
76  25.0k

妹妹的緊緻性生活

Delete, delete

引用:
原帖由 OL_May 於 2023-9-9 09:03 發表 查看引用來源
由開始玩Yoga,可以收下復及鍛鍊下陰,性生活十分美满,現在自己獨立,没有婚姻约朿,繼有男友及SP,每周1~2次,有時男友上來瞓,佢話我下面妹妹變得緊及緻。夾得佢地好舒服及好似打飛機一樣,男友唔知我有外面出去偷食,以为我得佢一個, ...
師姐妹妹脹卜卜好正呀!😉

回覆 2# licklickson 的帖子

今早比男人攪完影。下面喂飽了。

引用:
原帖由 OL_May 於 2023-9-9 09:11 發表 查看引用來源
所以咁飽滿!😉

真係羨慕你男朋友同SP

引用:
原帖由 OL_May 於 2023-9-9 09:03 發表 查看引用來源
由開始玩Yoga,可以收下復及鍛鍊下陰,性生活十分美满,現在自己獨立,没有婚姻约朿,繼有男友及SP,每周1~2次,有時男友上來瞓,佢話我下面妹妹變得緊及緻。夾得佢地好舒服及好似打飛機一樣,男友唔知我有外面出去偷食,以为我得佢一個, ...
嘩!師姐,⋯睇張相同埋睇完妳男友點攪妳,要即刻起堂機😍😍😍

引用:
原帖由 OL_May 於 2023-9-9 09:11 發表 查看引用來源
好似有啲毛毛走出來,你係咪好多毛?😉

引用:
真係夠飽?😍😍😍

引用:
由開始玩Yoga,可以收下復及鍛鍊下陰,性生活十分美满,現在自己獨立,没有婚姻约朿,繼有男友及SP,每周1~2次,有時男友上來瞓,佢話我下面妹妹變得緊及緻。夾得佢地好舒服及好似打飛機一樣,男😍友唔知我有外面出去偷食,以为我得佢一個, ...
係呢?師姐多毛毛嘛?😍😍😍

C姐你都幾識玩,算吾算大食?插幾下就射有冇咁快呀?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆