上一頁下一頁
發新話題

妹妹的緊緻性生活

收藏  |  訂閱
76  25.0k

Del del del

一開門,比個驚喜佢,穿了件好容易除性感睡衣如下

引用:
原帖由 OL_May 於 2023-9-9 10:35 發表 查看引用來源
C姐果然吾夠皮,sp一開門,你應該唔係食早餐,係比妹妹食先🫢

引用:
原帖由 OL_May 於 2023-9-9 10:34 發表 查看引用來源
今朝又比個男友攪醒,比男友當飛機杯,剛剛M完及醒來,於是打比個SP,佢揸車來,佢話今早有空可以買外賣,於是拿拿淋,買外賣上來。
原來比SP餵飽咗,食完早餐食你?😉

引用:
原帖由 OL_May 於 2023-9-9 09:03 發表 查看引用來源
由開始玩Yoga,可以收下復及鍛鍊下陰,性生活十分美满,現在自己獨立,没有婚姻约朿,繼有男友及SP,每周1~2次,有時男友上來瞓,佢話我下面妹妹變得緊及緻。夾得佢地好舒服及好似打飛機一樣,男友唔知我有外面出去偷食,以为我得佢一個, ...
.
屁股好靚😍

引用:
原帖由 OL_May 於 2023-9-9 10:34 發表 查看引用來源
今朝又比個男友攪醒,比男友當飛機杯,剛剛M完及醒來,於是打比個SP,佢揸車來,佢話今早有空可以買外賣,於是拿拿淋,買外賣上來。
又有得大戰⋯重可以內射埋😍😍😍

引用:
原帖由 OL_May 於 2023-9-9 10:35 發表 查看引用來源
嘩⋯好sexy,比我就即刻開戰⋯外賣除後先食😍😆

Deleted deleted

引用:
原帖由 OL_May 於 2023-9-11 13:33 發表 查看引用來源
黑色瀑雨第二天,男友很早外出工作,及話會返阿媽到住幾天,因工作位置近,我話你先做好自己野。
星期六瞓得很晏,聽到門外有玲聲,於是走去開門,SP
買了下午茶比我,開門是穿了類似以下睡衣。
佢話上來想亨受肉體的感覺及un下,我話 ...
今次又砌咗幾多Q?😉

Del del del

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆