上一頁下一頁
發新話題

妹妹的緊緻性生活

收藏  |  訂閱
76  25.0k

引用:
原帖由 OL_May 於 2023-9-11 14:18 發表 查看引用來源
佢見到我咁著,狂吞幾下口水,我話你先冲湸,等陣享受下肉體安慰感覺,嘻嘻。
咁正,見到你都硬啦!😉

Deleted deleted。

引用:
原帖由 OL_May 於 2023-9-11 13:33 發表 查看引用來源
黑色瀑雨第二天,男友很早外出工作,及話會返阿媽到住幾天,因工作位置近,我話你先做好自己野。
星期六瞓得很晏,聽到門外有玲聲,於是走去開門,Sp買了下午茶比我,開門是穿了類似以下睡衣。
佢話上來想亨受肉體的感覺及un下,我話先 ...
條裙靚⋯但對腳重靚,又白又滑😍😍😍

引用:
原帖由 OL_May 於 2023-9-11 15:01 發表 查看引用來源
佢好快冲完,我话未食完,佢問我要唔要吃大腸,我話衰佬真壞,於是佢除了條巾,一支又圆及大碌野比我品嘗。初初未有咁快進入狀態,我話你太大,用個口服待佢一陣,我受唔到,下下比佢顶到喉嚨,佢捉我入房,入到房,佢立刻除了我底底,用佢支弟 ...
喺外面磨吓⋯磨吓先再插係最正,最過癮嘅😍😍😍

除左漲卜卜好吸引之外, 條底褲都好正, 有啲波浪紋

Sp咁大碌你個口吞唔晒,妹妹吞得晒未得🫢,唔怪之得你keep住食

回覆 26# 樓上吉仔 的帖子

Del del del

引用:
原帖由 OL_May 於 2023-9-11 17:09 發表 查看引用來源
SP 弟弟真是很大枝,有時直頭投降,好多時要大叫救命,叫佢唔好入到盡,初初用口服侍,佢一顶,已經直顶喉嚨。所以细细先服侍佢,然後佢大大力锄我,比佢攪完後,又爱又恨。嘻嘻。 ...
張相好正有幻想呀😍😍😍

引用:
原帖由 OL_May 於 2023-9-11 17:09 發表 查看引用來源
SP 弟弟真是很大枝,有時直頭投降,好多時要大叫救命,叫佢唔好入到盡,初初用口服侍,佢一顶,已經直顶喉嚨。所以细细先服侍佢,然後佢大大力锄我,比佢攪完後,又爱又恨。嘻嘻。 ...
好似咬緊油炸鬼咁, 食緊夜粥 ?

引用:
又好似幾大咁喎!係咪大過你男朋友好多?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆