妹妹的緊緻性生活

收藏  |  訂閱
22  25.1k

引用:
原帖由 OL_May 於 2023-9-9 09:03 發表 查看引用來源
由開始玩Yoga,可以收下復及鍛鍊下陰,性生活十分美满,現在自己獨立,没有婚姻约朿,繼有男友及SP,每周1~2次,有時男友上來瞓,佢話我下面妹妹變得緊及緻。夾得佢地好舒服及好似打飛機一樣,男友唔知我有外面出去偷食,以为我得佢一個, ...
嘩!師姐,⋯睇張相同埋睇完妳男友點攪妳,要即刻起堂機😍😍😍

引用:
原帖由 OL_May 於 2023-9-9 09:11 發表 查看引用來源
今早比男人攪完影。下面喂飽了。
真係夠飽?😍😍😍

引用:
原帖由 OL_May 於 2023-9-9 09:03 發表 查看引用來源
由開始玩Yoga,可以收下復及鍛鍊下陰,性生活十分美满,現在自己獨立,没有婚姻约朿,繼有男友及SP,每周1~2次,有時男友上來瞓,佢話我下面妹妹變得緊及緻。夾得佢地好舒服及好似打飛機一樣,男😍友唔知我有外面出去偷食,以为我得佢一個, ...
係呢?師姐多毛毛嘛?😍😍😍

引用:
原帖由 OL_May 於 2023-9-9 10:34 發表 查看引用來源
今朝又比個男友攪醒,比男友當飛機杯,剛剛M完及醒來,於是打比個SP,佢揸車來,佢話今早有空可以買外賣,於是拿拿淋,買外賣上來。
又有得大戰⋯重可以內射埋😍😍😍

引用:
原帖由 OL_May 於 2023-9-9 10:35 發表 查看引用來源
一開門,比個驚喜佢,穿了件好容易除性感睡衣如下
嘩⋯好sexy,比我就即刻開戰⋯外賣除後先食😍😆

引用:
原帖由 OL_May 於 2023-9-11 13:33 發表 查看引用來源
黑色瀑雨第二天,男友很早外出工作,及話會返阿媽到住幾天,因工作位置近,我話你先做好自己野。
星期六瞓得很晏,聽到門外有玲聲,於是走去開門,Sp買了下午茶比我,開門是穿了類似以下睡衣。
佢話上來想亨受肉體的感覺及un下,我話先 ...
條裙靚⋯但對腳重靚,又白又滑😍😍😍

引用:
原帖由 OL_May 於 2023-9-11 15:01 發表 查看引用來源
佢好快冲完,我话未食完,佢問我要唔要吃大腸,我話衰佬真壞,於是佢除了條巾,一支又圆及大碌野比我品嘗。初初未有咁快進入狀態,我話你太大,用個口服待佢一陣,我受唔到,下下比佢顶到喉嚨,佢捉我入房,入到房,佢立刻除了我底底,用佢支弟 ...
喺外面磨吓⋯磨吓先再插係最正,最過癮嘅😍😍😍

引用:
原帖由 OL_May 於 2023-9-11 17:09 發表 查看引用來源
SP 弟弟真是很大枝,有時直頭投降,好多時要大叫救命,叫佢唔好入到盡,初初用口服侍,佢一顶,已經直顶喉嚨。所以细细先服侍佢,然後佢大大力锄我,比佢攪完後,又爱又恨。嘻嘻。 ...
張相好正有幻想呀😍😍😍

引用:
原帖由 OL_May 於 2023-9-11 19:17 發表 查看引用來源
是吃緊油炸鬼,脆仆仆
我以為係假九🤣🤣🤣

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2023-9-11 21:33 發表 查看引用來源

所有男人都一樣🤭🤭
師姐妳唔係都LIKE喺門磨吓磨吓先入架咩?😆😘

前往最後回覆