上一頁下一頁
發新話題

1男1女上船三日兩夜😅

收藏  |  訂閱
205  44.1k

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2023-9-17 13:01 發表 查看引用來源

你屌佢老婆個閪,佢就屌老婆個口,咁你覺得佢老婆係吾係好淫?
佢老婆都有其他sp,梗係淫啦

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-9-17 11:42 發表 查看引用來源
聽聲已很正,等待安排中
到時等你分享啦!😉

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-9-17 13:08 發表 查看引用來源
佢老婆都有其他sp,梗係淫啦
我識得另一個人夫又係好有分享嗜好,不過佢話老婆唔會隨便比人屌,但呢個人夫都好曳,佢將佢老婆d淫照放上去叫雞討論區,佢知佢老豆日日都會上叫雞网睇女,專登比佢老豆睇晒佢老婆d淫相,佢老婆根本唔知呀老爺欣賞晒佢個裸體,好在呀老爺已經只有心引已不會有行動😅

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-9-17 13:14 發表 查看引用來源
我識得另一個人夫又係好有分享嗜好,不過佢話老婆唔會隨便比人屌,但呢個人夫都好曳,佢將佢老婆d淫照放上去叫雞討論區,佢知佢老豆日日都會上叫雞网睇女,專登比佢老豆睇晒佢老婆d淫相,佢老婆根本唔知呀老爺欣賞晒佢個裸體,好在 ...
雖然人夫放相係冇見樣,但老爺見到背景就認到知係呀家嫂😅

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-9-17 08:57 發表 查看引用來源
我老友件sp😋
good breast

香港很容易找到符合条件的sp?

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-9-17 14:11 發表 查看引用來源
香港很容易找到符合条件的sp?
有心揾總有機會,因為香港d人夫好多都只會交例行功課😅

引用:
原帖由 tml0398 於 2023-9-17 14:01 發表 查看引用來源

good breast
粉色乳頭,可遇不可求

附件

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-9-17 13:14 發表 查看引用來源
我識得另一個人夫又係好有分享嗜好,不過佢話老婆唔會隨便比人屌,但呢個人夫都好曳,佢將佢老婆d淫照放上去叫雞討論區,佢知佢老豆日日都會上叫雞网睇女,專登比佢老豆睇晒佢老婆d淫相,佢老婆根本唔知呀老爺欣賞晒佢個裸體,好在 ...
老爺真幸福 ,可以一到新抱仔全相。

引用:
原帖由 平衡生活 於 2023-9-17 16:09 發表 查看引用來源

老爺真幸福 ,可以一到新抱仔全相。
好彩老爺已有心無力,如果唔係老爺同呀仔一齊執劑新抱仔🤭

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆