上一頁下一頁
發新話題

1男1女上船三日兩夜😅

收藏  |  訂閱
205  44.1k

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-9-17 16:12 發表 查看引用來源
好彩老爺已有心無力,如果唔係老爺同呀仔一齊執劑新抱仔🤭
唔知好彩定唔好彩,兩仔爺同玩3p,新抱仔可能爽爆😅

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-9-17 16:12 發表 查看引用來源
好彩老爺已有心無力,如果唔係老爺同呀仔一齊執劑新抱仔🤭
咁就要睇下新抱仔有冇興趣同老爺一齊搞,老公後入老婆老婆用口幫老爺含 J, 相信老爺點都會有少少反應。

引用:
原帖由 平衡生活 於 2023-9-17 16:16 發表 查看引用來源

咁就要睇下新抱仔有冇興趣同老爺一齊搞,老公後入老婆老婆用口幫老爺含 J, 相信老爺點都會有少少反應。
呢個組合如果成事真係好有av感覺😋

出街前都要梳頭

真係好睇心態
有D女人就算唔係諗住出去玩
都好有心機, 內衣褲都襯晒,修鮑毛,修腳毛
引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-9-16 19:22 發表 查看引用來源
多數女人都係唔會執靚隻鮑魚,毛髮多亂草叢生😅
再講男人都好似冇乜修飾d毛髮🤔

引用:
原帖由 88yes 於 2023-9-17 18:21 發表 查看引用來源
出街前都要梳頭

真係好睇心態

對自己有要求嘅女人通常都吾愁冇仔,其實男女都一樣鍾意靚嘅嘢

引用:
原帖由 88yes 於 2023-9-17 18:21 發表 查看引用來源
出街前都要梳頭

真係好睇心態

會扮靚女人,好多時都會因為扮靚而遲到1粒鐘

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2023-9-17 18:45 發表 查看引用來源

對自己有要求嘅女人通常都吾愁冇仔,其實男女都一樣鍾意靚嘅嘢
有d女人真係唔憂冇仔屌😄

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-9-17 19:00 發表 查看引用來源
會扮靚女人,好多時都會因為扮靚而遲到1粒鐘
扮到靚一靚出嚟第一眼正吾正先🫢,佢浪費左你一個鐘,你喺牀度要佢嘔返出嚟

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2023-9-17 19:25 發表 查看引用來源

扮到靚一靚出嚟第一眼正吾正先🫢,佢浪費左你一個鐘,你喺牀度要佢嘔返出嚟
1個鐘已經講少左,不過我係好有耐性等待,不過d人夫就未必,分分鐘為老婆遲到而炒大鑊🤣

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-9-17 14:13 發表 查看引用來源
有心揾總有機會,因為香港d人夫好多都只會交例行功課😅
例行功课?那是什么东东

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆