上一頁下一頁
發新話題

1男1女上船三日兩夜😅

收藏  |  訂閱
205  43.9k

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-9-9 13:37 發表 查看引用來源
咁大對波,夾腸肯定好正!😉
有冇話做咗幾多Q?
冇話都知孖子唔會2Q咁少,唔4Q都3Q
玩69前奏,仲要比契細佬屌前面閪窿,後面菊花用假九插住玩🤭

附件

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-9-9 13:50 發表 查看引用來源
兩穴齊入,孖子肯定high死,有冇話屌到孖子噴水?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-9-9 13:56 發表 查看引用來源
兩穴齊入,孖子肯定high死,有冇話屌到孖子噴水?😉
我目睹過佢比德叔玩到d水係好似花灑咁😝

附件

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-9-9 14:05 發表 查看引用來源
我目睹過佢比德叔玩到d水係好似花灑咁😝
德叔仲收藏左幾條片,佢都有比我欣賞過

附件

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-9-9 13:50 發表 查看引用來源
孖子真係好淫,插住假九比人𨳒閪,仲要3-4q,真係唔係個個男人招呼到佢

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-9-9 13:11 發表 查看引用來源
沖涼先嚟波夾腸,夾住係咁推上推落,爽到爆
孖子咁大波,乳交就一定啦

肚餓就要食腸🤭
引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-9-9 10:41 發表 查看引用來源
而家呢d女人不知檢點為何物,更不知羞恥係乜🤭

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2023-9-9 14:09 發表 查看引用來源
孖子真係好淫,插住假九比人𨳒閪,仲要3-4q,真係唔係個個男人招呼到佢
所以孖子隻閪果兩片陰唇,平常都已經墮左係外面,有時佢著住條闊腳波褲唔打底,好易睇到佢陰唇已外露😝

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2023-9-9 14:11 發表 查看引用來源

孖子咁大波,乳交就一定啦
唔玩夾腸好浪費🤭

附件

引用:
原帖由 Virgin201 於 2023-9-9 14:17 發表 查看引用來源
肚餓就要食腸🤭
d女人都識講,有食唔食罪大惡極

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆