上一頁下一頁
發新話題

1男1女上船三日兩夜😅

收藏  |  訂閱
205  43.9k

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-9-9 14:46 發表 查看引用來源
你姨丈有心益你,就好似德叔當年有心益我😅
冇錯,做到不經要咁,仲要作埋故仔話唔得閒,plan左旅行邊有咁多吾行閒

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-9-9 14:46 發表 查看引用來源
姨丈鬼馬🤭
那些年德叔蒙左孖子眼屌,專登房門冇關,比我學嘢,睇住德叔玩完推車再玩半邊燒鵝比屌我孖子,好有衝動走入去參與😅

附件

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-9-9 14:49 發表 查看引用來源
那些年德叔蒙左孖子眼屌,專登房門冇關,比我學嘢,睇住德叔玩完推車再玩半邊燒鵝比屌我孖子,好有衝動走入去參與😅
你孖子都估到一二你偷睇,學嘢過程孖子有冇講d乜

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-9-9 14:49 發表 查看引用來源
聽講孖子後生都已經有37c

附件

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2023-9-9 14:52 發表 查看引用來源

你孖子都估到一二你偷睇,學嘢過程孖子有冇講d乜
孖子一路都冇問扮唔知,直到有次德叔揮手叫我入去🤭

附件

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-9-9 14:58 發表 查看引用來源
孖子一路都冇問扮唔知,直到有次德叔揮手叫我入去🤭
咁係你第一次見孖子牀戲?有咩感覺?

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2023-9-9 15:00 發表 查看引用來源
咁係你第一次見孖子牀戲?有咩感覺?
原來佢射左掹出嚟,近距離睇見孖子擘開流出德叔d米青,好撚刺激,德叔仲示意我用個鼻去索下😅

附件

引用:
原帖由 Virgin201 於 2023-9-9 14:21 發表 查看引用來源
諗起當年姨丈要返工冇得上船,我代佢去同阿姨玩咗五日四夜好開心🤭
屌足咁多晚?😉

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-9-9 15:04 發表 查看引用來源
原來佢射左掹出嚟,近距離睇見孖子擘開流出德叔d米青,好撚刺激,德叔仲示意我用個鼻去索下😅
德叔識玩,孖子識嘆,當時你孖子一定知你喺隔離

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2023-9-9 15:12 發表 查看引用來源
德叔識玩,孖子識嘆,當時你孖子一定知你喺隔離
之後德叔仲越玩越激,越玩越變態

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆