上一頁下一頁
發新話題

1男1女上船三日兩夜😅

收藏  |  訂閱
100  44.1k

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2023-9-11 13:28 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 肥富茶了室 於 2023-9-11 11:56 發表 查看引用來源
唔算多,每晚都是3Q,後生一定得 [/quote
每日三Q吾係多,問題係吾係一日,3日已經10 Q賓州都痛 ...
所以話後生先頂得住😅

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-9-11 13:55 發表 查看引用來源

試過肉緊得滯, 搞到條小膶腸腫咗.
試過玩到損左,沖涼都那到好痛,仲要係龜頸呢d位😨

引用:
原帖由 88yes 於 2023-9-11 17:25 發表 查看引用來源
塊唇反左出黎
不過顏色唔算黑

聽講女人比d大碌鳩插得多,出出入入扯鬆左二塊陰唇,咁就會長期反唇外露😅

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-9-11 17:31 發表 查看引用來源

小弟割咗包皮初期老虎都會唔小心整親個頭, 赤到呢....
小時候自己打非機,肉緊得滯自己整損左,痛不欲生😨

引用:
原帖由 Virgin201 於 2023-9-11 16:25 發表 查看引用來源
佢哋唔大需要我哋邊有機會🤭
講得啱
仲有多得d人夫冷落個女人,唔係那有咁多女人出軌😅

引用:
原帖由 平衡生活 於 2023-9-12 01:06 發表 查看引用來源

青春少艾多數都係一線西,  C 9 兩片陰唇外露。
我見孖子二塊嘢直頭跌左出嚟,果二塊嘢我估平時都會比底底high到,會唔會平時都high得好過引?

引用:
原帖由 平衡生活 於 2023-9-12 14:34 發表 查看引用來源

應該唔會有感覺,好似你條  J J 啲包皮一樣
唔知點解佢經常著波褲又唔著底,波褲又闊腳,見佢睇電視睇到入神,隻鮑魚成日外露左😅
德叔話孖子好中意叫佢含住二片陰唇妹,照道理如果冇感覺又唔會叫德叔放入口妹🤔

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-9-12 15:32 發表 查看引用來源

人大個咗啲時老豆間唔中會講鹹嘢, 會稱呼做西皮老帽(母), 似唔似見仁見智.

有共鳴,老西皮又梅又墮

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2023-9-12 09:07 發表 查看引用來源

又唔係,我老婆下面仲好靚,吾係牛肺🫢
認真要弓喜,孖子同契弟困係船上,日以繼夜咁屌,契弟話三日一定超過9Q,賓州皮都損🤭

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2023-9-12 17:19 發表 查看引用來源
失傳已久嘅吸精大法,原來仲有傳人,如果玩多三日吾知契弟仲頂唔頂得順呢🫢
孖子經驗豐富,之前仲收左件地盤仔做兵

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆