呻吟座即大

收藏  |  訂閱
37  14.0k

呻吟座即大

技師入到嚟!按完背脊,轉身之後九五佢,仲入左。完事放低家用即走。真實個案.多謝大家

thank you for the information

引用:
原帖由 ray900 於 2023-9-12 09:46 發表 查看引用來源
技師入到嚟!按完背脊,轉身之後九五佢,仲入左。完事放低家用即走。真實個案.多謝大家
師兄,冇前因,冇後果,冇幻想

引用:
原帖由 ray900 於 2023-9-12 09:46 發表 查看引用來源
師兄,厲害啊,技師是自己提出的嗎?家用多少?有號碼提供嗎?

回覆 4# chanpaul 的帖子

我比3百人仔。微信之後即走。

引用:
原帖由 chanpaul 於 2023-9-12 14:13 發表 查看引用來源
師兄,厲害啊,技師是自己提出的嗎?家用多少?有號碼提供嗎?
科幻小說,嚟摭

引用:
師兄咁爽,入埋隧道,300小費都抵比

引用:
原帖由 ray900 於 2023-9-12 18:16 發表 查看引用來源
我比3百人仔。微信之後即走。
係深圳骨場開大?
開大費300人仔?
請問係何年何月既事?

引用:
你不如話$300屌左李+欣

引用:
原帖由 voking 於 2023-9-13 04:29 發表 查看引用來源

係深圳骨場開大?
開大費300人仔?
請問係何年何月既事?
今時今日,係你的纸上嫖客,沉迷中介老作谷高價錢,

咸記這輪老打躉鸡唔見,老的個的上面落嚟都唔見晒,鸡多客小定上面快飧復活,就危險村養生打炮跌價到三佰,上去玩好過,平過一樓一,直上房都按下,同咸記叫價二百差唔多,可以玩完69先中出,

週日,十号,有轉貴trade,過羅湖先知羅湖站地鉄封左,過危險村交貨,就養生坐下洗腳,trade友就直接上房,我做完洗腳,四十分鐘,佢就屌完閪一齊過金光华,沿途吹下條卅零囡点69,佢又食又搽,屌到條囡起晒水,最後俾三百,件囡R多一百幫佢俾事頭婆,去到金光华,睇下华為的新机点定, 有得炒就執二,三千,無得炒就支持下買部玩下,医下肚,就上金光华六楼,舟市水產自助飧,

每位239,两位

478,尚要俾一百按金

唔可浪費食物,食及飲0k,但两小時太趕,的位又窄,攞唔到多嘢,真食夠,但两小時好能忙,都係大漁好的,试過算,落华為睇過的机,要上網搶,慳的,但一定買部,祖國我

,两位 478,尚要俾一百按金 唔可浪費食物,食及飲0k,但两小時太趕,的位又窄,攞唔到多嘢,真食夠,但两小時好能忙,都係大漁好的,试過算,落华為睇過的机,要上網搶,慳的,但一定買部,祖國我撐你

留言 引用[url=]評分[/url]

前往最後回覆