呻吟座即大

收藏  |  訂閱
37  14.0k

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-9-13 07:03 發表 查看引用來源

今時今日,係你的纸上嫖客,沉迷中介老作谷高價錢,

咸記這輪老打躉鸡唔見,老的個的上面落嚟都唔見晒,鸡多客小定上面快飧復活,就危險村養生打炮跌價到三佰,上去玩好過,平過一樓一,直上房都按下,同咸記叫價二百差唔多,可 ...
原帖由 voking 於 2023-9-13 04:29 發表 查看引用來源

係深圳骨場開大?
開大費300人仔?
請問係何年何月既事?

咸記這輪老打躉鸡唔見,老的個的上面落嚟都唔見晒,鸡多客小定上面快飧復活,就危險村養生打炮跌價到三佰,上去玩好過,平過一樓一,直上房都按下,同咸記叫價二百差唔多,可以玩完69先中出,

週日,十号,有轉貴trade,過羅湖先知羅湖站地鉄封左,過危險村交貨,就養生坐下洗腳,trade友就直接上房,我做完洗腳,四十分鐘,佢就屌完閪一齊過金光华,沿途吹下條卅零囡点69,佢又食又搽,屌到條囡起晒水,最後俾三百,件囡R多一百幫佢俾事頭婆,去到金光华,睇下华為的新机点定, 有得炒就執二,三千,無得炒就支持下買部玩下,医下肚,就上金光华六楼,舟市水產自助飧,

每位239,两位

478,尚要俾一百按金

唔可浪費食物,食及飲0k,但两小時太趕,的位又窄,攞唔到多嘢,真食夠,但两小時好能忙,都係大漁好的,试過算,落华為睇過的机,要上網搶,慳的,但一定買部,祖國我撐你

,两位 478,尚要俾一百按金 唔可浪費食物,食及飲0k,但两小時太趕,的位又窄,攞唔到多嘢,真食夠,但两小時好能忙,都係大漁好的,试過算,落华為睇過的机,要上網搶,慳的,但一定買部,祖國我撐你

留言 引用[url=]評分[/url]

留言 引用[url=]評分[/url]

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-9-13 07:16 發表 查看引用來源
原帖由 voking 於 2023-9-13 04:29 發表 查看引用來源

係深圳骨場開大?
開大費300人仔?
請問係何年何月既事?

咸記這輪老打躉鸡唔 ...

係深圳骨場開大?
開大費300人仔?
請問係何年何月既事?

今時今日,係你的纸上嫖客,沉迷中介老作谷高價錢,真係上去睇下,唔記得你跛,跛閪,对唔住!!!

咸記這輪老打躉鸡唔見,老的個的上面落嚟都唔見晒,鸡多客小定上面快飧復活,向西後生囡两佰,危險村養生打炮跌價到三佰,上去玩好過,平過一樓一,直上房都按下,同咸記叫價二百差唔多,可以玩完69先中出,

週日,十号,有轉貴trade,過羅湖先知羅湖站地鉄封左,過危險村交貨,就養生坐下洗腳,trade友就直接上房,我做完洗腳,四十分鐘,佢就屌完閪一齊過金光华,沿途吹下條卅零囡点69,佢又食又搽,屌到條囡起晒水,最後俾三百,件囡R多一百幫佢俾事頭婆,去到金光华,睇下华為的新机点定, 有得炒就執二,三千,無得炒就支持下買部玩下,医下肚,就上金光华六楼,舟市水產自助飧,

每位239,两位

478,尚要俾一百按金

唔可浪費食物,食及飲0k,但两小時太趕,的位又窄,攞唔到多嘢,真食夠,但两小時好能忙,都係大漁好的,试過算,落华為睇過的机,要上網搶,慳的,但無論如何,我都会買部玩下,令祖國繁榮娼盛,金光华地鉄未修復,出便又落狗屎,行完金光华打的羅湖回歸

5-6年前我起飛紅就試過300開大. 上次去美容C屋企都要我放低800. 起香港雙鐘連代支700幾果D4張大媽, 場收300幾, 女收400港仔. 起申淫座300開大難以至信.

我仲以為你買即場大波添

引用:
原帖由 吳廣治 於 2023-9-13 06:10 發表 查看引用來源

你不如話$300屌左李+欣
反而你咁講,我會信喎。

深圳骨場冇得開大好耐。沙咀而家條女肯開大都過千啦。仲300。我就吾會信。

引用:
原帖由 大口Sam 於 2023-9-13 09:29 發表 查看引用來源
5-6年前我起飛紅就試過300開大. 上次去美容C屋企都要我放低800. 起香港雙鐘連代支700幾果D4張大媽, 場收300幾, 女收400港仔. 起申淫座300開大難以至信.
我都話佢天荒夜談。
或者佢當自己劉華上身啦。

引用:
原帖由 voking 於 2023-9-13 23:47 發表 查看引用來源

我都話佢天荒夜談。
佢只係當呢度D師兄係白痴
本帖最近評分記錄
  • voking 威望 +5 我很贊同 2023-9-14 22:59

引用:
原帖由 voking 於 2023-9-13 23:47 發表 查看引用來源

我都話佢天荒夜談。
三舊水D師兄玩全套鬼鼠機都吾得😂除非技師60歲就有可能😂香港企企大媽好似百五元😂🤣上次時光D中女我都吾敢親佢妹妹,感覺她們好爛做,易乃野😩個場甘也480元,真係好很貴,疫情前甘樣的埸350也比多佢😩

回覆 15# voking 的帖子

某天去按正骨、囡同我講同鄉同客出去吊二千至少,😵‍💫
本帖最近評分記錄
  • emau1 威望 +3 廣告/SPAM 2023-9-14 13:40

引用:
原帖由 estateman 於 2023-9-14 08:44 發表 查看引用來源
某天去按正骨、囡同我講同鄉同客出去吊二千至少,😵‍💫
1000得啦
見佢做正骨
乾净d
比1200

前往最後回覆