問姐妹們 : 你地有無試過唔小心 , 搞到 D男仔FRI "硬膠" 左??? ^.^

收藏  |  訂閱
27  6.3k

問姐妹們 : 你地有無試過唔小心 , 搞到 D男仔FRI "硬膠" 左??? ^.^

4:10-4:23 要拎枕頭遮下面 ^.^
4:20 "你血氣好呀 , 後生仔梗係有反應拉 , 身體好丫麻"

姐妹們 , 如果你地唔小心搞到 D男仔FRI "硬膠" 左 ,
可唔可以表現得咁冷靜??? ^.^
我覺得一係尷尬到痴線  一係 ... 笑到痴線 , 我覺得後者更多
而且應該有少少暗暗得意吧 ^.^

https://www.youtube.com/watch?v=Rc7s1rniQbE&t=278s
本帖最近評分記錄

你地可唔可以好似佢咁冷靜???

附件

本帖最近評分記錄

用把口整硬o左表弟果鑊算唔算
唔係含呀, 只係講一d 比較敏感o既話題

唔係唔可以o既其實, 不過要有過 (唔少) 性經驗之後囉我覺得
即係已經見怪不怪

最後想補一句: 打埋個 "END" 唔會浪費好多你寶貴o既時間

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-9-13 15:34 發表 查看引用來源
用把口整硬o左表弟果鑊算唔算
唔係含呀, 只係講一d 比較敏感o既話題

唔係唔可以o既其實, 不過要有過 (唔少) 性經驗之後囉我覺得
即係已經見怪不怪

最後想補一句: 打埋個 "END" 唔會浪費好多你寶貴o既時間 ...
你講咗啲乜嘢呀?

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2023-9-14 01:51 發表 查看引用來源

你講咗啲乜嘢呀?
事緣果陣大家都仲細, 同屋企人一齊住, 有d 野梗係冇咁方便
起初係些牙心得, 點樣製造機會同場合同男女朋友搞o野, 然後好自然就會講到搞o野d 細節
佢係我表弟, 年紀比我細, 佢當時o既女朋友比佢再細少少, 咁有d 野亦理所當然地冇咁熱衷, 例如口交
就係講口交話題講到人有反應囉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-9-14 06:45 發表 查看引用來源

事緣果陣大家都仲細, 同屋企人一齊住, 有d 野梗係冇咁方便
起初係些牙心得, 點樣製造機會同場合同男女朋友搞o野, 然後好自然就會講到搞o野d 細節
佢係我表弟, 年紀比我細, 佢當時o既女朋友比佢再細少少, 咁有d ...
咁之後有冇幫佢含埋?😉

早安
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-9-13 15:34 發表 查看引用來源

最後想補一句: 打埋個 "END" 唔會浪費好多你寶貴o既時間 ...
一看標題 就猜到樓主這樣說話一定會把那條蛇引出來罵人

[quote]原帖由 代北集團 於 2023-9-13 14:25 發表 查看引用來源
讀書果陣試過著吊帶背心去圖書館溫書我習慣打側個頭睇書
所以中間V字位可以夾倒乳溝出來
坐我隔離個個男同學見到就扯左旗

我哋坐個位置比較角落
我就伸手埋去幫佢打飛機
點知條友仔唔知緊張定係早洩
唔洗2分鐘俾我搞掂左
之後間唔中又同佢打友誼波
中三之後我同佢都各自轉校就冇聯絡
另外姨媽因為工作關係
會叫細表弟放學之後去我地屋企訓
我有時會同佢一齊沖涼
叫佢細表弟
佢真係好細個啦總之(唔好問我年紀)
已經開始識得扯旗
當然乘機玩下啦
我摸上手之後
佢果尺寸我見到覺得大個仔之後真係不得了
真係殺死唔少女仔
至於有無用口你地自己幻想🤭🤭🤭🤭

[quote]原帖由 紫色心 於 2023-9-14 09:30 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 代北集團 於 2023-9-13 14:25 發表 查看引用來源
坐我隔離個個男同學見 ... [/quote]
師姐,咁妳同圖書館男打咗幾多次友誼賽?😍😂妳最尾咁講得⋯即係有食腸啦😍😆

引用:
原帖由 紫色心 於 2023-9-14 09:30 發表 查看引用來源
坐我隔離個個男同學見 ...
最後有無泊埋位?

前往最後回覆