向西夏慧姨

收藏  |  訂閱
14  5.7k

向西夏慧姨

場我覺得幾好舒服,新正。但係鬆腿就完全冇癮,完全咩都冇掂過,就在我大脾一個地方打轉咗45分鐘,如果唔係因為有油,我諗層皮都俾佢磨爛,叼。跟住上房,來咗一個啱啱翻工的,不過靚女,後生。「我朋友的都係後生但識按,佢話按得好舒服仲留微信」,我的唔識按,最後佢問我出唔出,簽小費120再要低下俾200,我冇出。中意新場的可以去試試,環境我覺得唔錯。唔知係未我骨運唔好。如果有去過嘅師兄玩得開心嘅可以補充一下。謝謝

引用:
原帖由 as456566 於 2023-9-13 00:30 發表 查看引用來源
場我覺得幾好舒服,新正。但係鬆腿就完全冇癮,完全咩都冇掂過,就在我大脾一個地方打轉咗45分鐘,如果唔係因為有油,我諗層皮都俾佢磨爛,叼。跟住上房,來咗一個啱啱翻工的,不過靚女,後生。「我朋友的都係後生但識按,佢話按得好舒服 ...
如果鬼鼠
連按摩小費

佢衣家收320 wor

回覆 2# emau1 的帖子

係咯,所以我冇出。打個J要320

引用:
原帖由 emau1 於 2023-9-13 01:00 發表 查看引用來源
如果鬼鼠
連按摩小費
比200至250

佢衣家收320 wor
200至250,現在很難了,除非中式中女啦。

引用:
原帖由 betfootball 於 2023-9-13 10:01 發表 查看引用來源
200至250,現在很難了,除非中式中女啦。
是呀,中女,老女
身痕坐200

尋日+保x都係200

回覆 5# emau1 的帖子

舒服正骨,跟住有個增值服務200,幾好

原來夏威夷鬆腿無料到

引用:
原帖由 raymond88 於 2023-9-13 18:32 發表 查看引用來源
原來夏威夷鬆腿無料到
去黃金海岸啦

引用:
原帖由 as456566 於 2023-9-13 00:30 發表 查看引用來源
場我覺得幾好舒服,新正。但係鬆腿就完全冇癮,完全咩都冇掂過,就在我大脾一個地方打轉咗45分鐘,如果唔係因為有油,我諗層皮都俾佢磨爛,叼。跟住上房,來咗一個啱啱翻工的,不過靚女,後生。「我朋友的都係後生但識按,佢話按得好舒服 ...
鬆腿自己同大堂美容師傾,一般要開房29蚊一個鐘,再加300小費,鬆3個鐘

引用:
原帖由 heart_breaker 於 2023-9-17 04:32 發表 查看引用來源

鬆腿自己同大堂美容師傾,一般要開房29蚊一個鐘,再加300小費,鬆3個鐘
加300咁貴. 不如正經D直去400-500入房升空. 鬆腿搞硬左又唔出

前往最後回覆