上一頁下一頁
發新話題

男女癖好!

收藏  |  訂閱
193  29.2k

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2023-9-14 18:26 發表 查看引用來源
有冇人吾鍾意喺床度做,專登搵其他地方度做?好似車箱內、更衣室、公園、後樓梯、廁所、辦公室、天台…..
以上全部喜歡同試過,刺激加特別興奮

引用:
原帖由 Vittel 於 2023-11-15 14:48 發表 查看引用來源

以上全部喜歡同試過,刺激加特別興奮
我最刺激嗰一次係喺姨仔前面做

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-11-15 14:50 發表 查看引用來源

我最刺激嗰一次係喺姨仔前面做
咁激?點解會咁?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-11-15 14:53 發表 查看引用來源
咁激?點解會咁?😉
嗰陣時同老婆(時任女朋友),喺佢屋企扑野,嗰陣時佢屋企冇人,點知搞搞姨仔無端端回來攞嘢,完全俾佢見到,原本諗住停止,點知老婆要我繼續🤣

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-11-15 14:58 發表 查看引用來源

嗰陣時同老婆(時任女朋友),喺佢屋企扑野,嗰陣時佢屋企冇人,點知搞搞姨仔無端端回來攞嘢,完全俾佢見到,原本諗住停止,點知老婆要我繼續🤣 ...
咁你姨仔有乜反應?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-11-15 14:59 發表 查看引用來源
咁你姨仔有乜反應?😉
扮晒急着攞嘢走咁樣🤣

有次同老公去荷蘭,老公一路隊草一路屌我,又要我食埋一份!有吹啲煙畀我,叫我吸!
一路畀佢屌緊,啲大麻煙,一吸上腦,真係好high

引用:
原帖由 sim888 於 2023-11-15 20:19 發表 查看引用來源
有次同老公去荷蘭,老公一路隊草一路屌我,又要我食埋一份!有吹啲煙畀我,叫我吸!
原本我哋plan左2020年去,老婆同意吃蛋糕,之後俾其他人屌。要再plan過🤦‍♂️

引用:
原帖由 sim888 於 2023-11-15 20:19 發表 查看引用來源
大麻煙食o左之後係咩感覺?

引用:
我都想知食完大麻之後到底會點樣?係唔係自己做咩都唔知?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆