上一頁下一頁
發新話題

男女癖好!

收藏  |  訂閱
193  29.2k

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2023-9-15 08:32 發表 查看引用來源

明白!咁你都好合理,客廳又真係多啲位,反正末沖涼喺廳都好,又可以着住高踭鞋做,不過你老公真係有啲重口味🫢,但係值得一讚,愛的表現!
呢條友真係非常搞笑囉 佢係好唔願意見到我一返o黎就除鞋o既, 除非果日冇諗住要搞o野
一定要我著住直到最後一刻, 等佢幫我除然後馬上擺入口
為o左咁樣佢情願搞完o野之後趕我去沖涼先, 佢自己走去抹地.....

絕對認同係愛的表現o黎o架, 結婚住埋一齊唔覺都已經三年, 拍拖時佢已經係咁, 都仲未對我生厭
爽完之後自動自覺抹乾淨個地係因為佢知我其實中意赤腳唔著拖鞋
未結婚分開住果陣我唔知啦, 同一屋簷下之後有將我d 喜好習慣放在眼內, 淨係呢樣已經冧爆

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-9-15 09:18 發表 查看引用來源

呢條友真係非常搞笑囉 佢係好唔願意見到我一返o黎就除鞋o既, 除非果日冇諗住要搞o野
一定要我著住直到最後一刻, 等佢幫我除然後馬上擺入口
為o左咁樣佢情願搞完o野之後趕我去沖涼先, 佢自己走去抹地.....
...
弓起晒你!結婚三年邊有咁快厭呀!何況你咁正咁玩得!我同老婆25年都未厭

引用:
原帖由 紫色心 於 2023-9-15 08:24 發表 查看引用來源
喺呀
我地真係好似
口交又係要啜得乾乾淨淨
成日都啜完冇幾耐佢就第二發又出左
點發生o架? 我意思係對方可以忍到出完一發之後繼續啜唔需要停?
點解次次我都係俾人推開...

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-9-15 09:40 發表 查看引用來源

點發生o架? 我意思係對方可以忍到出完一發之後繼續啜唔需要停?
點解次次我都係俾人推開...
哩個真係要睇下男仔喺咪忍受到個種感覺
唔係好多個男仔可以
因為太刺激
你可以試下女上男下69方式壓住佢
夾硬幫佢啜
到時佢叫天不應叫地不聞

引用:
原帖由 紫色心 於 2023-9-15 09:48 發表 查看引用來源
哩個真係要睇下男仔喺咪忍受到個種感覺
唔係好多個男仔可以
因為太刺激
你可以試下女上男下69方式壓住佢
夾硬幫佢啜
到時佢叫天不應叫地不聞
真聰明 有咁玩過o架其實, 但最後都係唔捨得老公仔辛苦所以停o左
佢話係好敏感好酸軟但唔係射之前同射緊當時一樣o既快感喎
我反而更中意坐爆人果陣, 男方已經射o左但見我非常忘我咁彈彈彈,
為o左俾我舒服多幾吓而搏命忍住直到最後一刻, 好man好有男人味

引用:
原帖由 紫色心 於 2023-9-14 15:28 發表 查看引用來源
我自己好鍾意比人後入
同埋一開始乾插
唔需要整到我出水
夾硬直接插入去我仲舒服
慢慢等佢出水
果種感覺同過程我最享受
另外我好鍾意含丁
最愛包皮過長
最鍾意軟皮蛇
翻開包皮入邊個味道我最中意 ...
有啲女仕反而鍾意望割咗包皮嘅, 真係各有所好.

鐘意女人著住絲襪搞,特別淫

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-9-15 08:17 發表 查看引用來源

EXACTLY!

再補充幾點吧, 其一係我自己個人對床鋪有種執著, 一定要非常非常乾淨囉
口交我可以接受, 完事果陣一定要啜到乾乾淨淨, 絕對唔容許有體液流到落張床度...
相反做愛係好容易會整濕床單嘛
仲有, 我 ...
Sofa 都好玩. 老公最鍾意一入屋扮打劫推我去sofa, 劫財劫色. 🤭🤭

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2023-9-18 22:21 發表 查看引用來源

Sofa 都好玩. 老公最鍾意一入屋扮打劫推我去sofa, 劫財劫色. 🤭🤭
咁鬼馬,角色扮演!😬

引用:
原帖由 Samas199 於 2023-9-18 01:12 發表 查看引用來源
鐘意女人著住絲襪搞,特別淫
對𢇁襪使唔使著左成日要有味既?🫢

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆