上一頁下一頁
發新話題

男女癖好!

收藏  |  訂閱
193  29.2k

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-9-15 13:23 發表 查看引用來源

有啲女仕反而鍾意望割咗包皮嘅, 真係各有所好.
割o左係點o既呢其實? 個頭永遠暴露o係外面?

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2023-9-18 22:21 發表 查看引用來源

Sofa 都好玩. 老公最鍾意一入屋扮打劫推我去sofa, 劫財劫色. 🤭🤭
刧財o既話我諗我會同佢搏命
揾得多過我仲好意思講打刧兩個字, 實在太唔要面啦吧
如果只係刧色呢, 我隨時 available

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-9-19 12:39 發表 查看引用來源

係呀,感覺冇咁嫩滑,同埋敏感度低左

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2023-9-19 12:54 發表 查看引用來源

係呀,感覺冇咁嫩滑,同埋敏感度低左
做愛都可以持久啲

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2023-9-18 22:21 發表 查看引用來源

Sofa 都好玩. 老公最鍾意一入屋扮打劫推我去sofa, 劫財劫色. 🤭🤭
角色扮演都玩埋⋯強呀師姐🤣🤣🤣

引用:

我都想劫妳色⋯財我唔劫啦😂😂😂

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-9-19 12:39 發表 查看引用來源

貴妃 閱人無數,就係欠缺割咗包皮嘅男士?

引用:
原帖由 平衡生活 於 2023-9-19 13:58 發表 查看引用來源

貴妃 閱人無數,就係欠缺割咗包皮嘅男士?
哎呀, 長居深宮, 都唔知幾多年冇摸過第二個男人條啫啫啦

細個讀書果陣d 男同學冇錯係成日割包皮割包皮咁講, 但冇一個真係知道係咩一回事囉
後來網上睇返o黎, 話男仔只要拉起包皮龜頭可以外露都唔算係過長, i.e. 冇割包皮o既必要
我諗真係需要割o既人應該都唔多卦?

其實我係覺得, 男人硬起來之後, 用手幫佢拉高, 露個頭出o黎再擺入口, 呢個動作好有氣氛
儀式o黎o架!

既然講開咁就唔好怪我離題啦   
男人割o左, 敏感度低o左, 除o左持久力之外會唔會影響埋龜頭受刺激時o既快感?
比如話俾人含/ 插插時感覺冇咁強烈?
高潮果一剎那呢? 會唔會冇咁high?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-9-19 14:10 發表 查看引用來源
既然講開咁就唔好怪我離題啦   
男人割o左, 敏感度低o左, 除o左持久力之外會唔會影響埋龜頭受刺激時o既快感?
比如話俾人含/ 插插時感覺冇咁強烈?
高潮果一剎那呢? 會唔會冇咁high? ...
咁就要問下割咗包皮啲大哥啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆