上一頁下一頁
發新話題

男女癖好!

收藏  |  訂閱
193  29.1k

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2023-9-14 02:53 發表 查看引用來源

哈哈… 我老公撥開t-back就入
C姐有冇試過著裙著Tback或者吾著底底同街🫢

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2023-9-13 21:23 發表 查看引用來源
我就鍾意欣賞女人嘅腳趾同腳踭,女人呢兩度都keep到靚既真係好少有😆
咁你要教育你o既女伴, 對腳要keep得好要手口並用, 同口交一樣

手: 長時間有恆心堅持咁樣每日揸o野
口: 記住每日補充維他命

做女人適當時候要勤用手 (揸lotion果陣), 適當時候就唔可以咁多手 (偶然出現厚死皮果陣)
高爭鞋著得多點都會有o架啦, 千祈唔好手多走去磨, 咁做只會刺激佢越生越厚

揸要揸維他命E, 食要食維他命A
可以o既話每日隊一小杯紅蘿蔔汁吧, 唔好太多, 否則時間長o左皮膚會變黃
洗榨汁機冇錯係好x 煩, 我以前亦好唔中意果陣味, 但都係果句, 勤用手吧, 如果真係想變靚有d 野就唔可以偷懶
至於陣味, 又係同幫人含一樣囉, 食得多咩都可以習慣

引用:
原帖由 ravenyou 於 2023-9-14 00:31 發表 查看引用來源
腋! 必須腋!
C兄識玩喎!我老婆都有同我奶呢度🫢,都會high highhigh地!

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-9-14 07:32 發表 查看引用來源

咁你要教育你o既女伴, 對腳要keep得好要手口並用, 同口交一樣

手: 長時間有恆心堅持咁樣每日揸o野
口: 記住每日補充維他命

做女人適當時候要勤用手 (揸lotion果陣), 適當時候就唔可以咁多手 (偶然出現厚死 ...
蛇C姐唔止識玩,仲好識保養,我唸你身體每一寸肌膚都好靚,加上你御夫術了得,你老公就真係好有性福😊

引用:
原帖由 wing4 於 2023-9-13 22:09 發表 查看引用來源
腳趾長 又白 再加上腳甲油 真係吮一小時以上
好似咁?

附件

年記大了、最近喜歡情趣內衣

引用:
原帖由 ncp81 於 2023-9-14 09:57 發表 查看引用來源
年記大了、最近喜歡情趣內衣
會唔會著住影d靚相先做,做完睇返回味下

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2023-9-14 08:07 發表 查看引用來源

好似咁?
WOW。。。腳趾好正呀😍好想啜😍

回覆 25# 樓上吉仔 的帖子

正呀Ching 呢啲有排玩

引用:
原帖由 wing4 於 2023-9-14 10:50 發表 查看引用來源
正呀Ching 呢啲有排玩
係架😍😍😍

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆