上一頁下一頁
發新話題

男女癖好!

收藏  |  訂閱
193  29.1k

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-9-14 15:41 發表 查看引用來源

下,唔使,每個女生既性敏感和反應都唔一樣。除非做運動,如果唔係我都好怕熱,所以其實我係會開大個冷氣先make love,但女生持續高潮或潮吹,其實真係會流晒汗,我而家既SL就係會頭髮都濕埋........ 果時我會覺得佢好性感,就會忍 ...
女人做到出汗尤其是頭髪痴住塊面會覺得好sexy!😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-9-14 15:41 發表 查看引用來源

下,唔使,每個女生既性敏感和反應都唔一樣。除非做運動,如果唔係我都好怕熱,所以其實我係會開大個冷氣先make love,但女生持續高潮或潮吹,其實真係會流晒汗,我而家既SL就係會頭髮都濕埋........ 果時我會覺得佢好性感,就會忍 ...
好正呀!做到進入瘋狂狀態,呢個時間的確好性感,吾怪得忍唔住奶

引用:
原帖由 yipyip1111 於 2023-9-14 14:48 發表 查看引用來源
唔知接唔接受到佢的腳趾呢。
都可以呀😍勁想啜😍

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2023-9-14 15:39 發表 查看引用來源

咁男方吾會痛?
試過普遍男仔都唔會
可能佢地會吐口水落去掛

引用:
原帖由 紫色心 於 2023-9-14 15:28 發表 查看引用來源
我自己好鍾意比人後入
同埋一開始乾插
唔需要整到我出水
夾硬直接插入去我仲舒服
慢慢等佢出水
果種感覺同過程我最享受
另外我好鍾意含丁
最愛包皮過長
最鍾意軟皮蛇
翻開包皮入邊個味道我最中意 ...
師姐like乾插⋯插到出水⋯識歎😍
係咪like由軟皮蛇含到變硬?😍

引用:
原帖由 紫色心 於 2023-9-14 15:28 發表 查看引用來源
我自己好鍾意比人後入
同埋一開始乾插
唔需要整到我出水
夾硬直接插入去我仲舒服
慢慢等佢出水
果種感覺同過程我最享受
另外我好鍾意含丁
最愛包皮過長
最鍾意軟皮蛇
翻開包皮入邊個味道我最中意 ...
算是凌辱性愛嗎?

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2023-9-14 15:44 發表 查看引用來源

好正呀!做到進入瘋狂狀態,呢個時間的確好性感,吾怪得忍唔住奶
入到呢個狀態直程乜嘢會做,又插又奶又揸!😬

我自己都鍾意做之前影下相,做完得閒都可以欣賞下、回味下😄😄

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-9-14 15:44 發表 查看引用來源
女人做到出汗尤其是頭髪痴住塊面會覺得好sexy!😬
果時就會大家都有少少忘我,無論大家face to face情況下抽插,還是佢趴我壓住後入,佢全身濕晒我都好鐘意,感覺佢既性反應敏感等等都係我令佢達成,而且呢個時候女方多數已半迷糊享受被男人征服,剩低多數只識有力無力既攬實同呻吟。

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-9-14 15:47 發表 查看引用來源
師姐like乾插⋯插到出水⋯識歎😍
係咪like由軟皮蛇含到變硬?😍
醒目
就係甘樣
最中意軟皮蛇去到口爆成個過程好滿足
男仔射完之後我唔會停口
繼續向龜頭攻擊
果個時候男仔最敏感
正呀
最記得有一個男仔射完之後一定想小便
我唔比
喺咁用條利磨擦佢個龜頭