男女癖好!

收藏  |  訂閱
38  29.2k

男女癖好!

無論男定女,大家對性方面有咩特別喜好?又或者見過身邊嘅朋友有咩癖好?

有啲種意靚女、有啲大波、有啲大羅、有啲長腿、腳趾、菊花……有冇其他特別d?

引用:
原帖由 infantry 於 2023-9-13 19:04 發表 查看引用來源
我自己就有舖露出老婆,睇住佢比人屌嘅癮,尤其鐘意屌個有精嘅閪
C兄咁都好激下,睇住老婆比人屌🫢,你老婆都一樣咁鍾意?

我就鍾意欣賞女人嘅腳趾同腳踭,女人呢兩度都keep到靚既真係好少有😆

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-9-13 21:29 發表 查看引用來源
咦⋯師兄,我都like睇女人腳趾😍😍😍
尤其係有啲女人士著露趾高踭鞋,或者露腳踭既會覺得好性感,我知有啲C兄種意睇腳板底🫢

引用:
原帖由 wing4 於 2023-9-13 21:40 發表 查看引用來源
我都好喜歡女人腳趾 要靚 又白 又滑 真係唔多
同意,呢啲位比較少人留意,甚至女士們都可能冇理,不過如果腳趾都靚嘅的確好引人🫢

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2023-9-14 02:53 發表 查看引用來源

哈哈… 我老公撥開t-back就入
C姐有冇試過著裙著Tback或者吾著底底同街🫢

引用:
原帖由 ravenyou 於 2023-9-14 00:31 發表 查看引用來源
腋! 必須腋!
C兄識玩喎!我老婆都有同我奶呢度🫢,都會high highhigh地!

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-9-14 07:32 發表 查看引用來源

咁你要教育你o既女伴, 對腳要keep得好要手口並用, 同口交一樣

手: 長時間有恆心堅持咁樣每日揸o野
口: 記住每日補充維他命

做女人適當時候要勤用手 (揸lotion果陣), 適當時候就唔可以咁多手 (偶然出現厚死 ...
蛇C姐唔止識玩,仲好識保養,我唸你身體每一寸肌膚都好靚,加上你御夫術了得,你老公就真係好有性福😊

引用:
原帖由 wing4 於 2023-9-13 22:09 發表 查看引用來源
腳趾長 又白 再加上腳甲油 真係吮一小時以上
好似咁?

附件

前往最後回覆