男女癖好!

收藏  |  訂閱
38  29.2k

引用:
原帖由 紫色心 於 2023-9-14 15:36 發表 查看引用來源
以前開始會覺得痛
但係就係中意果種快感
咁男方吾會痛?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-9-14 15:41 發表 查看引用來源

下,唔使,每個女生既性敏感和反應都唔一樣。除非做運動,如果唔係我都好怕熱,所以其實我係會開大個冷氣先make love,但女生持續高潮或潮吹,其實真係會流晒汗,我而家既SL就係會頭髮都濕埋........ 果時我會覺得佢好性感,就會忍 ...
好正呀!做到進入瘋狂狀態,呢個時間的確好性感,吾怪得忍唔住奶

我自己都鍾意做之前影下相,做完得閒都可以欣賞下、回味下😄😄

引用:
原帖由 紫色心 於 2023-9-14 15:54 發表 查看引用來源
醒目
就係甘樣
最中意軟皮蛇去到口爆成個過程好滿足
男仔射完之後我唔會停口
繼續向龜頭攻擊
果個時候男仔最敏感
正呀
最記得有一個男仔射完之後一定想小便
我唔比
喺咁用條利磨擦佢個龜頭
直到佢忍唔住爆尿
扯住旗 ...
好識玩呀,真正享受同了解男人需要

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-9-14 16:04 發表 查看引用來源
可以令一個平時斯文溫柔嘅女人,被你完全開發,忘我失神咁喺你面前達到高潮,大家都會好難忘!
平時斯斯文文,床上第二個人,真係令人興奮

有冇人吾鍾意喺床度做,專登搵其他地方度做?好似車箱內、更衣室、公園、後樓梯、廁所、辦公室、天台…..

[quote]原帖由 blondie_cheung 於 2023-9-14 18:40 發表 查看引用來源

著裙著t-back有 [/quote
咁會唔會覺得妹妹濕d? 隔離嗰個有冇久唔久手多多摸下patpat呢?

引用:
原帖由 太陽小獅子 於 2023-9-15 02:52 發表 查看引用來源

師兄同道中人👍🏿
有啲高踭鞋嘅款個鞋頭開窿,就見到女女既腳趾靚唔靚😁

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-9-15 07:29 發表 查看引用來源

我!
應該話我老公其實都唔係咁中意床, 我地傾向客廳
其實我都鍾意喺廳,不過屋企有人吾方便,廁所同書房都試過🫢

引用:
原帖由 紫色心 於 2023-9-15 07:40 發表 查看引用來源
有時係個廳真係舒服過張床
冇左床褥個彈性
坐蓮果陣真係容易啲感受到男人條丁整得再入啲
之前試過扮AV片咁
設定係跌左野落梳化底
我扮細妹趴低執嘅時候
比個梳化棘住左出唔返
個男仔扮我哥哥即刻係後面扮女女女我
不 ...
好多唸頭,一定好好玩呀

前往最後回覆