上一頁下一頁
發新話題

你地既第一次係點樣發生?

收藏  |  訂閱
126  35.9k

引用:
原帖由 wigojeff 於 2023-9-24 01:09 發表 查看引用來源
第一次係15歲,上果陣男友屋企冇人一入屋就係咁嘴同除我d衫,佢唔係第一次除曬就將我抱上食飯台奶我,其實比佢出曬之前已經濕曬,佢劈開我只腳見到濕曬就話我淫然後好肉緊奶我吸我,比佢奶到高潮左2次先抱我入房插,雖然濕誰要但 ...
師姐而家係每次都差唔多次數?🥰😂

引用:
原帖由 巡此王 於 2023-9-24 02:00 發表 查看引用來源
哈哈。。第一次就6射。勁
呢個先係重點
青春真好...

引用:
原帖由 巡此王 於 2023-9-24 02:00 發表 查看引用來源
哈哈。。第一次就6射。勁
以前識得位哥仔半晚(約三四個鐘左右)可以七次, 同事都叫佢七次郎, 每次唔係幾分鐘貨仔嗰隻, 即係相隔十分鐘左右就嚟下一次, 啲囡都怕咗佢, 更加唔會係第一次.

第一次係俾咗個ex,記得係year 1嘅時候,ex係組爸嚟嘅,對我非常好,好快同咗佢一齊,有次幾個同學一齊去泰國玩,其實佢幾pair一齊去,去嘅時候都估到個trip會俾咗第一次佢,仲特登買咗件泳衣去呢個trip。嗰晚係游喺沙灘玩完,沙灘一見到我套泳衣佢仲叫我要唔要著返件tee,可能唔想俾其他人睇掛🤭,嗰晚返到房一入房門就同佢kiss,一路kiss佢已經不停摸我同除我件tee,再除埋我件泳衣一路lam,我話污糟不如沖涼先,所以一齊沖涼,沖涼已經係咁摸同kiss,之後出返去床就俾佢,第一次其實真係記得痛,佢知我第一次已經慢慢入但都好痛,因為有dom所以佢喺入面射,射嗰吓都feel到少少,不過主要都係痛嘅記憶多。

引用:
原帖由 dphkandylau 於 2023-9-29 09:48 發表 查看引用來源
第一次係俾咗個ex,記得係year 1嘅時候,ex係組爸嚟嘅,對我非常好,好快同咗佢一齊,有次幾個同學一齊去泰國玩,其實佢幾pair一齊去,去嘅時候都估到個trip會俾咗第一次佢,仲特登買咗件泳衣去呢個trip。嗰晚係游喺沙灘玩完,沙灘一見 ...
第一次肯定難忘啦!咁你身材一定好正啦,有冇36C?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-9-29 09:55 發表 查看引用來源
第一次肯定難忘啦!咁你身材一定好正啦,有冇36C?😉
我無呢度嘅sis咁大呀!偏細粒嗰type

引用:
原帖由 dphkandylau 於 2023-9-29 10:08 發表 查看引用來源

我無呢度嘅sis咁大呀!偏細粒嗰type
細細粒有細細粒好,可以抱起來做!有冇試過?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-9-29 10:10 發表 查看引用來源
細細粒有細細粒好,可以抱起來做!有冇試過?😉
企喺度抱住我做?好高難度喎😲

引用:
原帖由 dphkandylau 於 2023-9-29 10:15 發表 查看引用來源

企喺度抱住我做?好高難度喎😲
如果你細細粒夠輕,唔難架!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-9-29 10:16 發表 查看引用來源
如果你細細粒夠輕,唔難架!😬
你哋真係好多花式

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆