上一頁下一頁
發新話題

你地既第一次係點樣發生?

收藏  |  訂閱
126  35.8k

你地既第一次係點樣發生?

你地既另一半(男/女), 係有計劃定係情到濃時發生㗎?
我講先, 我既第一次差小小係中學男朋友屋企發生. 放學上佢屋企, 一閂埋大門, 就打車輪, 上揸下摷. 我都有小小feel比就比啦. 豁出去. 推低我落Sofa, 除低佢自己條褲. 隔住條褲磨我妹妹, 一路咀. 我喺耳邊叫佢拎套, 佢話你啱啱嚟完M唔使啦. 我話套都無準備, 唔好諗住中出. 佢仲話第一次無套好feel啲. 你就梗係好feel啲. 我有咗咪仆街. 最後搞唔成, 淨係幫佢打飛機. 射到成手係. 🤭🤭 到最後都分開咗. 好在無比佢食咗隻豬啫. 😆😆

我既真正第一次比咗我老公, 係大學最後一年, 去完party上咗佢屋企順便慶祝埋生日. 送咗自己做禮物賀生日. 🤭🤭原來老公都係青頭仔, 除咗佢自己打過飛機, 佢未屌過女仔佢話. Lol…. 佢慢慢拉低我條吊帶裙, 伸出隻手去我後面解開個bra扣, 可能真係未解過, 我話使唔使我幫你呀. 之後佢叫我瞓係張床, 開住電視播AV, 佢自己除低條底褲, 條J彈咗出嚟. 我慢慢幫佢chok, 跟住放入口度一路啜一路含. 第一次幫男人含. 含完一輪, 戴套跟住喺門口慢慢磨, 磨到有小小濕,  佢問我係咪入得啦, 我話係不過你慢慢入. 佢兩隻手擘開個大髀, 維持左30分鐘. 攰過上PE堂做拉筋. 係我個閪不斷抽插, 出出入入. 佢抆返出嚟嗰陣時, 個套都有少少血絲. 我話你破咗處. 生日快樂老公仔. 我話破處爽唔爽呀,
佢話真係好窄. 抖咗一陣, 佢又硬咗. 我話我大髀好痹, 俾你擘開左咁耐. 🤭🤭 最後佢叫我趷高個pat pat, 狗仔咁喺後面推我. 插咗一陣, 佢話頂唔順啦. 射咗. Haha. 跟住一齊沖涼瞓覺. 我嘅初夜就俾咗老公.

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2023-9-15 03:16 發表 查看引用來源
你地既另一半(男/女), 係有計劃定係情到濃時發生㗎?
我講先, 我既第一次差小小係中學男朋友屋企發生. 放學上佢屋企, 一閂埋大門, 就打車輪, 上揸下摷. 我都有小小feel比就比啦. 豁出去. 推低我落Sofa, 除低佢自己條 ...
係咪嚟兩咗次呀?😂🥰

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-9-15 05:58 發表 查看引用來源
係咪嚟兩咗次呀?😂🥰
都算係既

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2023-9-15 07:45 發表 查看引用來源

都算係既
算係?🤔😆🥰

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-9-15 07:46 發表 查看引用來源
算係?🤔😆🥰
咁人地第一次嗎. 唔肯定🤭🤭

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2023-9-15 07:47 發表 查看引用來源

咁人地第一次嗎. 唔肯定🤭🤭
我意思係咪嗰晚攪咗兩獲?🥰😂

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-9-15 07:49 發表 查看引用來源
我意思係咪嗰晚攪咗兩獲?🥰😂
哦….  係呀….

[quote]原帖由 blondie_cheung 於 2023-9-15 07:47 發表 查看引用來源

我第一次你話係咪好開心
其實唔喺
過程我唔係好記得喇
淨係記得頭一次好痛
休息左一陣之後佢繼續
之後果日做咗三次
全部無套中出
但係最有印象喺佢真係好勁
好硬好長好粗
大個左再諗返起佢果尺寸真係數一數二
幫佢用口果陣我真係驚自己會梗死

引用:
原帖由 紫色心 於 2023-9-15 07:54 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 blondie_cheung 於 2023-9-15 07:47 發表 查看引用來源

我第一次你話係咪好開心
其實唔喺
過程我唔係好記得喇
淨係記得頭一次好痛
休息左一陣之後佢繼續
之後 ...
而家諗返起有冇回味啊?

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2023-9-15 07:54 發表 查看引用來源

哦….  係呀….
🤣🤣🤣😘😘😘

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆