上一頁下一頁
發新話題

你地既第一次係點樣發生?

收藏  |  訂閱
126  35.9k

回覆 88# hqkwtang 的帖子

兩樣都唔係,一齊上興趣班識嘅

16歲嗰年屌咗嗰親人,邊個唔好講,12、3歲已經開始裝佢換衫,第一次睇到女人全裸就係佢,後來先知佢專登引我,嗰次佢同老公鬧交,嗰晚就引我屌佢,重記得佢嗰晚捉住我碌九,插入去嗰樣

引用:
原帖由 sexparner8 於 2023-9-30 15:21 發表 查看引用來源
16歲嗰年屌咗嗰親人,邊個唔好講,12、3歲已經開始裝佢換衫,第一次睇到女人全裸就係佢,後來先知佢專登引我,嗰次佢同老公鬧交,嗰晚就引我屌佢,重記得佢嗰晚捉住我碌九,插入去嗰樣 ...
咁女親人當年幾多歲呀,

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2023-9-15 03:16 發表 查看引用來源
你地既另一半(男/女), 係有計劃定係情到濃時發生㗎?
我講先, 我既第一次差小小係中學男朋友屋企發生. 放學上佢屋企, 一閂埋大門, 就打車輪, 上揸下摷. 我都有小小feel比就比啦. 豁出去. 推低我落Sofa, 除低佢自己條 ...
果次系接女友放學上佢屋企,佢屋企冇人,就响佢張床上面攬下錫下,後來半剝佢校服同內衣,我集中錫佢耳仔,玩乳頭同理佢下面粒核,佢乳頭比我玩到凸起晒,下面又濕晒,但佢只糸肯比我用碌J磨擦佢入口,唔比插入,跟住我手口並用攪佢妹妹,攪到佢超high嘅時候,再同佢講真系好想插入去, 佢就開始鬆懈,比我插左入去,我feel到佢入面好濕好窄超正!第一次用左兩個姿勢,正常同狗仔式!做完佢話我好有經驗,佢話我無論系前戲或者做愛技巧都好純熟,唔似第一次,其實我系睇左無數AV學返黎嘅,一早就識點樣刺激女仔性感帶。

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2023-11-1 13:52 發表 查看引用來源

果次系接女友放學上佢屋企,佢屋企冇人,就响佢張床上面攬下錫下,後來半剝佢校服同內衣,我集中錫佢耳仔,玩乳頭同理佢下面粒核,佢乳頭比我玩到凸起晒,下面又濕晒,但佢只糸肯比我用碌J磨擦佢入口,唔比插入,跟住我手口並用攪佢妹妹 ...
勁呀師兄💪🏾💪🏾💪🏾

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2023-11-1 13:52 發表 查看引用來源

果次系接女友放學上佢屋企,佢屋企冇人,就响佢張床上面攬下錫下,後來半剝佢校服同內衣,我集中錫佢耳仔,玩乳頭同理佢下面粒核,佢乳頭比我玩到凸起晒,下面又濕晒,但佢只糸肯比我用碌J磨擦佢入口,唔比插入,跟住我手口並用攪佢妹妹 ...
咁佢係咪破處先?

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2023-11-2 08:31 發表 查看引用來源
咁佢係咪破處先?
係呀。唔單只系處,佢第一次比男人渣波摸妹妹,係我。

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2023-11-2 11:58 發表 查看引用來源

係呀。唔單只系處,佢第一次比男人渣波摸妹妹,係我。
正吖!大家都係第一次,冇蝕底!😬

第一次都係男友屋企,當時都係O係佢間房度攬下錫下咁,之後比佢伸手入條裙摸妹妹,我好似軟哂咁好緊張唔識反抗,再比佢慢慢咁除哂我D衣物,就咁隻豬咁就冇左,仲記得第一次係冇帶套,但當時都唔識驚,只係記得痛但又有種興奮,做完之後攤O係張床度係咁咀再一齊沖涼,不過個衰佬當時己經唔係第一次.

引用:
原帖由 yumi888 於 2023-11-2 22:36 發表 查看引用來源
第一次都係男友屋企,當時都係O係佢間房度攬下錫下咁,之後比佢伸手入條裙摸妹妹,我好似軟哂咁好緊張唔識反抗,再比佢慢慢咁除哂我D衣物,就咁隻豬咁就冇左,仲記得第一次係冇帶套,但當時都唔識驚,只係記得痛但又有種興奮 ...
咁有無好似其他女仔咁,做完第一次就好想第二次呀?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆