上一頁下一頁
發新話題

你地既第一次係點樣發生?

收藏  |  訂閱
126  35.8k

引用:
原帖由 紫色心 於 2023-9-15 08:44 發表 查看引用來源
一定唔喺
佢絕對係一個老手
不過老手都有好處。比較冇咁痛!

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-9-15 08:34 發表 查看引用來源

啱啱識咗老婆第七日,第二次約佢出嚟,就去咗爆房
好進取呀🤭🤭

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-9-15 08:40 發表 查看引用來源
好sweet呀!大家都係第一次又結埋婚,好溫馨!😉
Thank you 😊

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2023-9-15 08:55 發表 查看引用來源

Thank you 😊
好令人羨慕!😉

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2023-9-15 08:55 發表 查看引用來源

好進取呀🤭🤭
其實我都冇諗過可以咁快屌到

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-9-15 08:57 發表 查看引用來源

其實我都冇諗過可以咁快屌到
師兄一定好吸引!😉

實在慚愧, 我第一次係既唔浪漫而且低能又糟糕 事緣係細個o既我係極度百厭同反叛囉, 當時同老豆發生o左一d 唔係好想講詳情o既口角,
佢都幾專制o架, 講o左句大概意思係 "我生得你出我就可以管你", "你身上每一忽肉都係我俾你o既" 之類咁o既說話
我果陣思想又 on9 心諗: 既然我講又唔夠佢講打又唔夠佢打, 我d 肉係佢o既, 咁我糟質自己就即係糟質佢囉
於是去o左搵當時o既男朋友, 同佢感情係有o既, 但未去到講得出話我好愛佢果種,
甚至有少少係因為身邊姊妹都有拖拍, 單身好似埋唔到堆/ 輸o左比人咁樣人有我都要有咁囉, 同條友拍住先咁o既心態
long story short 我係以一種類似報復/ 出氣咁o既心態自己送上門俾隻豬人食o既

第一次o既過程, 冇氣氛, 冇情調, 又冇技術, 生硬到不得了 除o左痛之外冇任何o既感覺囉
不過我係特登咁樣o既, 報復嘛, 你越要我珍惜我自己我就越係要糟蹋佢
我有幫果位ex 含, 而佢好似冇咩前戲俾我, 揸o左幾吓我個胸, 手指係咁以撩吓我下面,
插入去破處果吓都係自己坐落去督穿佢o既, 老實講而家諗返我都唔知咁做有咩意思...

不過有好有唔好o既, 唔好o既當然就係浪費o左第一次俾o左個最後都冇珍惜我o既人,
冇得將佢留o黎奉獻俾自己真係真心最中意o既果一位 (雖然後來都將後門第一次俾o左佢)
好o既則係因為有o左呢個咁 on9 既人生污點, 諗通返之後o既我變得比原來應該點樣o既果個我更加懂事同孝順

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-9-15 08:59 發表 查看引用來源
實在慚愧, 我第一次係既唔浪漫而且低能又糟糕 事緣係細個o既我係極度百厭同反叛囉, 當時同老豆發生o左一d 唔係好想講詳情o既口角,
佢都幾專制o架, 講o左句大概意思係 "我生得你出我就可以管你", "你身上每一忽肉 ...
師姐果然性情中人,性格剛烈!而家咁都幾好吖!

第一次係同女友拍拖,住新界偏遠村屋,每次送佢返屋企都會喺屋外咀下摷下,直至有一次佢拖我入屋,屋企人瞓晒覺,我入咗佢間房就互咀,嗰次係我第一次見全裸女人,仲好大波,最後當然第一次插入去,感覺好暖好舒服,終於感受到咩叫性愛

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-9-15 09:03 發表 查看引用來源
師姐果然性情中人,性格剛烈!而家咁都幾好吖!
缺憾/ 遺憾有時候反而令人生更精彩

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆