上一頁下一頁
發新話題

你地既第一次係點樣發生?

收藏  |  訂閱
126  35.8k

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2023-9-15 10:16 發表 查看引用來源
第一次係同女友拍拖,住新界偏遠村屋,每次送佢返屋企都會喺屋外咀下摷下,直至有一次佢拖我入屋,屋企人瞓晒覺,我入咗佢間房就互咀,嗰次係我第一次見全裸女人,仲好大波,最後當然第一次插入去,感覺好暖好舒服,終於感受到咩叫性愛 ...
咁妳女女當時係咪好濕?🥰

引用:
原帖由 紫色心 於 2023-9-15 08:08 發表 查看引用來源
特別冬天既時候大戰完
下面無套中出會特別溫暖
嘩⋯師姐,咁啲精係咪一路流出嚟⋯個FEEL好正囉?😍

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-9-15 10:26 發表 查看引用來源

缺憾/ 遺憾有時候反而令人生更精彩
同意呀…

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-9-15 11:21 發表 查看引用來源
咁妳女女當時係咪好濕?🥰
個時我第一次都唔知咩為之濕!同埋呢個時刻都吾係關注呢啲🫢

第一次都好on X
同第一位女朋友,嗰時中七,聖誕節出完街返我屋企。嗰時屋企窮,我老豆瞓閣樓一邊,我同第一任瞓另一邊,已經攪到佢濕晒,想插入,我只是放一放在門口就唔敢做。之後去佢阿媽屋企,冇人,我哋一齊沖涼,佢磨到濕晒,然後想坐落嚟,我擺開咗。真失敗。

第二任不是處女,佢第一次嚟我屋企,嗰時都是住公屋,不過叫有自己房。我攪到佢濕晒,不過我唔識做,又冇剪指甲,我又 on X地唔識入,結果佢話冇mood...佢又唔教我。

到大學二年級時才真破處,嗰時女朋友係第5任,大家係處,我係唔覺意隊咗一隊,佢話痛,然後我見到佢大比有血,然後就完事。

之後第二次才真正插入,抽插。

可惜嗰時冇乜AV, 我大學時CD rom都未有。嗰時冇參考,冇導師。

引用:
原帖由 1tillasing 於 2023-9-16 01:42 發表 查看引用來源
第一次都好on X
同第一位女朋友,嗰時中七,聖誕節出完街返我屋企。嗰時屋企窮,我老豆瞓閣樓一邊,我同第一任瞓另一邊,已經攪到佢濕晒,想插入,我只是放一放在門口就唔敢做。之後去佢阿媽屋企,冇人,我哋一齊沖涼,佢磨到濕晒,然後想 ...
不經意嘅破處😊😊

回覆 36# blondie_cheung 的帖子

拜讀過師姐嘅些牙,感覺有妻如此,夫復何求。祝你開心

第一次係比咗初戀女友,我同佢拍拖無耐就已經有親密接觸,開頭摸下摷下,之後就趁佢屋企無人就會上佢屋企,但初時唔識用套,驚有咗所以只係隔住條底褲磨到出嘢就算,真正第一次係响我屋企發生,我同佢講話不如試下插入去,佢話好,最後無套外射完成咗第一次,聽佢講返都只有好痛,但無乜feel,之後都有做過幾次,都係無套外射,但呢幾次佢就有feel啲

通常男仔第一次, 會很快射的. 你男朋友真係與別不同.
引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2023-9-15 03:16 發表 查看引用來源
你地既另一半(男/女), 係有計劃定係情到濃時發生㗎?
我講先, 我既第一次差小小係中學男朋友屋企發生. 放學上佢屋企, 一閂埋大門, 就打車輪, 上揸下摷. 我都有小小feel比就比啦. 豁出去. 推低我落Sofa, 除低佢自己條 ...

你都有將第一次比老公丫, 後門第一次, 也是第一次啊!
你老公都幸福, 有比一般人多的性體感, 唔係位位老婆肯比老公行後門架.
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-9-15 08:59 發表 查看引用來源
實在慚愧, 我第一次係既唔浪漫而且低能又糟糕 事緣係細個o既我係極度百厭同反叛囉, 當時同老豆發生o左一d 唔係好想講詳情o既口角,
佢都幾專制o架, 講o左句大概意思係 "我生得你出我就可以管你", "你身上每一忽肉 ...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆