上一頁下一頁
發新話題

今晚特別掛住你

收藏  |  訂閱
184  36.6k

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2023-11-9 23:28 發表 查看引用來源
放心,我再忙都會掛住你架
師妹,我都會掛住妳架🥰😘

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2023-9-15 03:40 發表 查看引用來源
幾星期前有幸可以偷偷見一下A🥰,幾年嚟第一次真正感覺到「偷偷地」!因為各種原因變得見面更加難得,可惜嘅係冇激烈嘅事情發生。而今晚⋯⋯明明就好攰好攰,偏偏又掛到不得了,打開電話,睇返我哋嘅一啲舊記憶,成個腦瘋狂諗住佢 ...
其實呢o係好耐好耐之前... 我都會用 "我好掛住你" 呢幾個字作為我想同你做愛o既暗示/ 代替

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-10 07:34 發表 查看引用來源

其實呢o係好耐好耐之前... 我都會用 "我好掛住你" 呢幾個字作為我想同你做愛o既暗示/ 代替
蛇師姐而家係都咁同老公表達想做愛?🥰😆

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-11-10 07:56 發表 查看引用來源
蛇師姐而家係都咁同老公表達想做愛?🥰😆
而家唔駛開口

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-10 09:57 發表 查看引用來源

而家唔駛開口
用腳!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-11-10 10:03 發表 查看引用來源
用腳!😬
嗱.... 俾本宮用對腳玩其實某程度上係為你好

因為我手賤見到得意野總想揸下搣下 果兩粒硬硬地又有d 彈性o既o野...
講太詳細驚你地聽到都痛
總之腳o既話就算我再有衝動, 都冇咁靈活做唔到果個動作啦!

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-10 12:51 發表 查看引用來源

嗱.... 俾本宮用對腳玩其實某程度上係為你好

因為我手賤見到得意野總想揸下搣下 果兩粒硬硬地又有d 彈性o既o野...
講太詳細驚你地聽到都痛
總之腳o既話就算我再有衝動, 都冇咁靈活做唔到果個動作啦! ...
可以腳交?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-11-10 13:09 發表 查看引用來源
可以腳交?😉
都話唔夠靈活囉, 簡單挑逗下就得
要一直chok 到人射精肯定抽筋啦

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-10 13:36 發表 查看引用來源

都話唔夠靈活囉, 簡單挑逗下就得
要一直chok 到人射精肯定抽筋啦
咁又唔駛射精嘅,挑逗下已經好正,作為前戲嘅一部分都幾好!😉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-10 09:57 發表 查看引用來源

而家唔駛開口
係咪話嚟就嚟?😂😂😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆