上一頁下一頁
發新話題

今晚特別掛住你

收藏  |  訂閱
184  36.5k

今晚特別掛住你

幾星期前有幸可以偷偷見一下A🥰,幾年嚟第一次真正感覺到「偷偷地」!因為各種原因變得見面更加難得,可惜嘅係冇激烈嘅事情發生。

而今晚⋯⋯明明就好攰好攰,偏偏又掛到不得了,打開電話,睇返我哋嘅一啲舊記憶,成個腦瘋狂諗住佢條上咗電嘅脷同J,點解可以咁一步到位㗎🤤?每次一舔就中要害,好快就舔到流晒水,連續高潮😍😌,搞到我根本冇力反抗,有時仲加埋指插,內外夾攻豆豆同G點,濕到我都覺得好唔好意思。好彩有隔水墊咋😝。好想而家就比你㩒住嚟舔,又時又會餵緊我食J嗰陣,用手指玩妹妹玩到爆哂水,然後一定係一下插到底,Keep住一個節奏,好快會聽到水聲,好快會有高潮,有時會繼續插到嚟兩三次,有時會突然掹出嚟,睇吓爆水情況,再用手指挑戰G點,又或者用J頭捽豆豆,我會無限量向佢救火式咁噴水,佢似乎幾鍾意我啲水噴到佢一身都係,尤其見到水柱佢會勁開心。回味住咁多先,期待下一次見佢🥰。

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2023-9-15 03:40 發表 查看引用來源
幾星期前有幸可以偷偷見一下A🥰,幾年嚟第一次真正感覺到「偷偷地」!因為各種原因變得見面更加難得,可惜嘅係冇激烈嘅事情發生。而今晚⋯⋯明明就好攰好攰,偏偏又掛到不得了,打開電話,睇返我哋嘅一啲舊記憶,成個腦瘋狂諗住佢 ...
師姐係咪好ENJOY奶鮑鮑?😍😘

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2023-9-15 03:40 發表 查看引用來源
幾星期前有幸可以偷偷見一下A🥰,幾年嚟第一次真正感覺到「偷偷地」!因為各種原因變得見面更加難得,可惜嘅係冇激烈嘅事情發生。而今晚⋯⋯明明就好攰好攰,偏偏又掛到不得了,打開電話,睇返我哋嘅一啲舊記憶,成個腦瘋狂諗住佢 ...
睇落好似冇插插咁喎🥰😘

引用:
師姐都好敏感喎,同埋對方都好識玩!😉

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-9-15 08:00 發表 查看引用來源
師姐係咪好ENJOY奶鮑鮑?😍😘
冇錯,係勁鍾意,簡直係熱愛呀

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-9-15 08:01 發表 查看引用來源
睇落好似冇插插咁喎🥰😘
有架,點會冇,只係冇寫啫haha

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-9-15 08:45 發表 查看引用來源
師姐都好敏感喎,同埋對方都好識玩!😉
係好體貼架,好知道點樣令我舒服😍🥰😘

引用:
師姐咁敏感,一定好好玩,前奏好緊要

引用:
原帖由 manhattan2046 於 2023-9-16 01:58 發表 查看引用來源
師姐咁敏感,一定好好玩,前奏好緊要
冇前奏唔準插架😝

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2023-9-16 00:23 發表 查看引用來源
冇錯,係勁鍾意,簡直係熱愛呀
咦⋯師姐,我都勁like奶鮑喎😍🥰

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆