上一頁下一頁
發新話題

今晚特別掛住你

收藏  |  訂閱
184  36.5k

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2023-9-15 03:40 發表 查看引用來源
幾星期前有幸可以偷偷見一下A🥰,幾年嚟第一次真正感覺到「偷偷地」!因為各種原因變得見面更加難得,可惜嘅係冇激烈嘅事情發生。而今晚⋯⋯明明就好攰好攰,偏偏又掛到不得了,打開電話,睇返我哋嘅一啲舊記憶,成個腦瘋狂諗住佢 ...
我比較想問,阿黑鬼有無上黎呢個Post架,因為無生命危險我先敢講野嘛。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-9-18 15:04 發表 查看引用來源

我比較想問,阿黑鬼有無上黎呢個Post架,因為無生命危險我先敢講野嘛。
師兄食慣夜粥冇嘢好驚嘅.

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-9-18 15:04 發表 查看引用來源

佢冇呀😝

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2023-9-17 00:36 發表 查看引用來源
咁你嘅伴侶有福啦
佢唔太LIKE😫

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2023-9-17 00:37 發表 查看引用來源
緊要呀,咁先有享受感
c姐妳啱呀👍🏾

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-9-18 15:25 發表 查看引用來源

師兄食慣夜粥冇嘢好驚嘅.
你有所不知,雖然我自問都有一定信心,但寶寶師妹個黑鬼唔係野少架,一身橫練既肌肉,非常大隻,聽講曬太陽時非常吸引異性目光,唔信問下寶師妹。

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2023-9-18 15:36 發表 查看引用來源
佢冇呀😝
搞錯,佢有無咁忙呀~~

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-9-18 16:08 發表 查看引用來源

你有所不知,雖然我自問都有一定信心,但寶寶師妹個黑鬼唔係野少架,一身橫練既肌肉,非常大隻,聽講曬太陽時非常吸引異性目光,唔信問下寶師妹。 ...
李小龍都可以砌低渣巴, 師兄冇問題嘅, 跟埋佢嗌....曱甴....搞掂 !!

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-9-18 16:36 發表 查看引用來源

李小龍都可以砌低渣巴, 師兄冇問題嘅, 跟埋佢嗌....曱甴....搞掂 !!
如果係NBA退役既啫神我就識,細個時聽佢講男人得2公升要睇住對手黎用嘛。
但師妹果位黑鬼係而家日式愛情動作片果D黑鬼咁大件架...... 所以咁耐以黎無人動搖到寶師妹架。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-9-18 16:47 發表 查看引用來源

如果係NBA退役既啫神我就識,細個時聽佢講男人得2公升要睇住對手黎用嘛。
但師妹果位黑鬼係而家日式愛情動作片果D黑鬼咁大件架...... 所以咁耐以黎無人動搖到寶師妹架。 ...
好猛料嘅黑柴....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆