基隆街悅悅

收藏  |  訂閱
13  15.0k

基隆街悅悅

Happy Friday ,紅雨,
落深水埗走轉,前日出咗兩鑊,今日想搵個骨揼吓,點知見到呢個價錢有口爆,老虎都試吓,$60090 分鐘,試完足鐘有凸👍🏻有踩背,有推油,同紐文兄推介嘅(思思)力度差不多,真係求揼嘅就唔好幫襯喇,揼完後邊,轉身過嚟,前邊嗰啲按手,按腳都算啦,有等於冇,跟住環保口爆,可打井,全清,暗示過有大餐🤭😆有廣告,張相喺佢本人,
當然係那些年,八成喇,大波,腰腩都可以接受,有相頭,咁嘅價錢,叫做出下氣都抵👍🏻

之前有師兄講過,自己查返啲資料!唔好問我資料,叫我PM,因為有廣告自己搵!

附件

夜繽紛👍🏼,好波👏👏👏

回覆 2# Morden-stage 的帖子

悅悅喺外省妹,有烈女性格,佢會同你按摩㗎嗰陣時,檢查你細佬有冇生嘢/問題,同埋檢查埋你哋啲手指,佢話又要吹,又俾你哋打井,安全第一,起碼檢查吓先🤭😆 推完背有熱毛巾,幫你抹背脊,現今樓上骨,真係小有,令我想起桑拿印象😝

引用:
原帖由 larry66 於 2023-9-15 21:27 發表 查看引用來源
Happy Friday ,紅雨,
落深水埗走轉,前日出咗兩鑊,今日想搵個骨揼吓,點知見到呢個價錢有口爆,老虎都試吓,$600,90 分鐘,試完足鐘有凸👍🏻有踩背,有推油,同紐文兄推介嘅(思思)力度差不多,真係求揼嘅就唔好幫襯喇,揼完後邊,轉身過嚟,前邊 ...
師兄在廣告上注明無環保口爆

引用:
原帖由 kfc9902 於 2023-9-16 09:59 發表 查看引用來源
師兄在廣告上注明無環保口爆
師兄,好多嘢都冇白紙黑字寫住,佢嗰度都冇寫有90分鐘,咁點解會有90分鐘?佢都冇全套,咁點解仲會有暗示?利申,我第一次幫襯,我唔知各位又唔會唔會有咁嘅福利?咁你咪當我忍不住,偷雞喺佢個嘴度射咗囉🤭😆

引用:
原帖由 larry66 於 202可3-9-16 14:19 發表 查看引用來源

師兄,好多嘢都冇白紙黑字寫住,佢嗰度都冇寫有90分鐘,咁點解會有90分鐘?佢都冇全套,咁點解仲會有暗示?利申,我第一次幫襯,我唔知各位又唔會唔會有咁嘅福利?咁你咪當我忍不住,偷雞喺佢個嘴度射咗囉🤭😆 ...
女成口,忌廉cream,可以查面包!!夠淫蕩!!

回覆 1# larry66 的帖子

廣告唔見晒了.

引用:
原帖由 larry66 於 2023-9-15 23:43 發表 查看引用來源
悅悅喺外省妹,有烈女性格,佢會同你按摩㗎嗰陣時,檢查你細佬有冇生嘢/問題,同埋檢查埋你哋啲手指,佢話又要吹,又俾你哋打井,安全第一,起碼檢查吓先🤭😆 推完背有熱毛巾,幫你抹背脊,現今樓上骨,真係小有,令我想起桑拿印象😝 ...
有埋安檢服務都唔錯啦😂

師兄可否pm找不到廣告

師兄可否pm找不到廣告

前往最後回覆