上一頁下一頁
發新話題

普遍女仔原來唔接受

收藏  |  訂閱
145  34.3k

似前同D女,去飲酒,飲到醉醉地埋牙,又後推,又女上,我咪大之型瞓咗係到享受吓佢郁囉,忽然間停左,然後同我含,佢話好鍾意含,咪比含囉!到差不多要爆,我話到啦要射,佢就博命含條利係噤轉,我就捉注佢個頭,射晒入個口到,佢都未停玩咗一陳,之後話吞咗,跟注瞓多一陳,嚟多鑊直插收工🤣🤣🤣

引用:
原帖由 sk263 於 2023-9-25 07:04 發表 查看引用來源
我之前聽過有人話女仔食完菠蘿個西會有菠蘿香味同埋啲西水會有甜味,有冇師兄師姐有經驗可以分享下?
讀過吓英文應該識一句句子, 叫做 you are what you eat
有個笑話, 係老公話我知o既...
從前有個男性佢網戀o左好耐o既女士第一次出o黎見面, 就係同人講 "為o左今晚o既見面我已經飲o左成個星期菠蘿汁"

引用:
原帖由 狂輸 於 2023-9-24 11:39 發表 查看引用來源
我諗妳真係少數鐘意呢浸味嘅女性,
聽過精味同飲食習慣好有關係,
最好聞應該係平時食素多食水果嘅師兄,
多肉少菜嘅師兄應該會比較腥,
不過會唔會反而愈腥反而愈香呢?
亦好好奇有冇邊類人嘅精液味零舍吸引女性呢? ...
當然呢個只係個人觀感
飲食同吞精應該有兩套唔同o既標準囉, 即係食o野o既話你會追求美味, 但口爆同吞精並唔係話因為佢好味所以先吞
甚至掉返轉o黎講, 有時候愈腥反而愈覺得迷人

引用:
原帖由 紫色心 於 2023-9-25 12:59 發表 查看引用來源

就好似平時唔會食屎
用槍指住佢個頭都唔會食
然後忽然間佢同你講屎好好食
仲要日日食三餐
嘩屌....
可唔可以用過另外一個例子呀?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-9-26 12:15 發表 查看引用來源

嘩屌....
要印象深刻先要咁
🤣🤣

引用:
原帖由 紫色心 於 2023-9-26 12:34 發表 查看引用來源
要印象深刻先要咁
🤣🤣
仲有

經驗印象深刻😁😁😁

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-9-26 12:15 發表 查看引用來源

嘩屌....
引用:
原帖由 紫色心 於 2023-9-26 12:34 發表 查看引用來源
要印象深刻先要咁
🤣🤣
呢個例子冇嘢可以代替.

我和老婆同蛇姐一樣都唔會一定要對方冲咗涼先攪嘅,好多時我放假佢要送小朋友返學校之後返到來會含到我起身,然後再顏面乘座騎我,大家身體都原味其實真係會正啲,佢話真係會覺得我大碌啲佢又會多水啲😋

引用:
原帖由 狂輸 於 2023-9-24 11:39 發表 查看引用來源
我諗妳真係少數鐘意呢浸味嘅女性,
聽過精味同飲食習慣好有關係,
最好聞應該係平時食素多食水果嘅師兄,
多肉少菜嘅師兄應該會比較腥,
不過會唔會反而愈腥反而愈香呢?
亦好好奇有冇邊類人嘅精液味零舍吸引女性呢? ...
曾幾何時試過一個人傾左好耐,佢知我鐘意含,同我講食日日食草莓為左俾我試下D精係唔係好甜,但係到了果日,好腥

引用:
原帖由 sk263 於 2023-9-30 10:09 發表 查看引用來源
我和老婆同蛇姐一樣都唔會一定要對方冲咗涼先攪嘅,好多時我放假佢要送小朋友返學校之後返到來會含到我起身,然後再顏面乘座騎我,大家身體都原味其實真係會正啲,佢話真係會覺得我大碌啲佢又會多水啲😋 ...
我就一定沖完涼先會用口,原來唔沖涼反而會效果更好,睇嚟真係要慢慢去賞試一下

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆