上一頁下一頁
發新話題

普遍女仔原來唔接受

收藏  |  訂閱
145  34.2k

回覆 49# MAN818 的帖子

你估下lor😝😝🤭🤭☺️☺️

引用:
原帖由 家中小婆仔 於 2023-9-19 10:54 發表 查看引用來源
你估下lor😝😝🤭🤭☺️☺️
十個八個一定有🤪🤪🤪🤩🤩🤩

引用:
原帖由 MAN818 於 2023-9-19 11:32 發表 查看引用來源
十個八個一定有🤪🤪🤪🤩🤩🤩
我估二十個內

引用:
原帖由 紫色心 於 2023-9-17 10:13 發表 查看引用來源
同我大戰嘅男仔都會有哩個享受
如果又同我玩開比較熟嘅
就連佢地去完小便我都會幫佢啜乾淨
當然佢哋跟住一定扯旗啦
之後又再口爆🤭🤭
嘩⋯我能一試就爽囉😍😍😍

引用:
原帖由 紫色心 於 2023-9-19 08:15 發表 查看引用來源
超細~年齡係單位數~接近雙位數時期
第一次睇睇香港嘅三級片
之後學識左上網之後就一發不可收拾
不過淨係對特定題材有興趣
而且個題材多數都男仔先睇 ...
差唔多 不過從一開始我睇o既就係西洋av
點解會咁問, 因為我就係由av 開始, 見到好多時女優都係男方除褲就幫佢含
覺得咁樣先係 "正確"o既口交囉
雖然講唔出口話自己好中意尿味, 但果個先入為主o既印象, 性愛就係應該要體驗到對手身體o既原味
除o左細個果陣因為其他原因比如土地問題, 好多時做愛都係去男朋友屋企過夜, 沖晒涼入到房臨訓前先做
否則o既話係唔會刻意要求對方洗乾淨先掂佢...

再到大個少少同前任分o左手同搵到下一任之間果d 空檔期, 會同非男朋友o既人玩,
有俾呢d "其他人" 口爆過, 已經習慣晒囉, 含o既時候亦唔會要求人地洗完先擠入口

引用:
原帖由 家中小婆仔 於 2023-9-19 09:59 發表 查看引用來源
不同男生,他們精的味道也很不同☺️😅
師姐應該歎唔少精😍😍😍

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-9-19 13:30 發表 查看引用來源

差唔多 不過從一開始我睇o既就係西洋av
點解會咁問, 因為我就係由av 開始, 見到好多時女優都係男方除褲就幫佢含
覺得咁樣先係 "正確"o既口交囉
雖然講唔出口話自己好中意尿味, 但果個先入為主o既印象, 性 ...
唔洗乾淨就擺入口, 蛇貴妃真係豪邁奔放, 佩服.👍👍👍

回覆 53# 平衡生活 的帖子

邊有咁多喎,10個內咋😅😅🤭🤭

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-9-19 13:33 發表 查看引用來源
唔洗乾淨就擺入口, 蛇貴妃真係豪邁奔放, 佩服.👍👍👍
情都濃時相信你都會唔使條女洗乾淨隻鮑魚你先去奶

引用:
原帖由 家中小婆仔 於 2023-9-19 13:35 發表 查看引用來源
邊有咁多喎,10個內咋😅😅🤭🤭
你覺得邊類型嘅腸仔你最鍾意

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆