普遍女仔原來唔接受

收藏  |  訂閱
8  34.3k

引用:
原帖由 紫色心 於 2023-9-16 08:54 發表 查看引用來源
一路同好多姊妹傾計先發現唔係好多人接受吞精我自己反而好享受同埋好鍾意嗰陣味
口爆完之後我仲要啜江乾淨男仔龜頭
真係一滴都冇我先滿足
以前試過有個男仔
俾我口爆吞精嘅次數仲多個同我做愛10幾倍
(照片非本人) ...
其實啜爆o左人之後啜返乾淨人地個龜頭, 係好基本o既口交禮儀

講笑啫

師姐你係咪都係好細個就開始睇 av

引用:
原帖由 紫色心 於 2023-9-19 08:15 發表 查看引用來源
超細~年齡係單位數~接近雙位數時期
第一次睇睇香港嘅三級片
之後學識左上網之後就一發不可收拾
不過淨係對特定題材有興趣
而且個題材多數都男仔先睇 ...
差唔多 不過從一開始我睇o既就係西洋av
點解會咁問, 因為我就係由av 開始, 見到好多時女優都係男方除褲就幫佢含
覺得咁樣先係 "正確"o既口交囉
雖然講唔出口話自己好中意尿味, 但果個先入為主o既印象, 性愛就係應該要體驗到對手身體o既原味
除o左細個果陣因為其他原因比如土地問題, 好多時做愛都係去男朋友屋企過夜, 沖晒涼入到房臨訓前先做
否則o既話係唔會刻意要求對方洗乾淨先掂佢...

再到大個少少同前任分o左手同搵到下一任之間果d 空檔期, 會同非男朋友o既人玩,
有俾呢d "其他人" 口爆過, 已經習慣晒囉, 含o既時候亦唔會要求人地洗完先擠入口

引用:
原帖由 平衡生活 於 2023-9-19 13:47 發表 查看引用來源

情都濃時相信你都會唔使條女洗乾淨隻鮑魚你先去奶
我果隻仲會連汗珠都奶埋
大熱天時或者做完健身之後搞o野, 我個額頭, 頸, 背脊, 腳板都唔放過

引用:
原帖由 平衡生活 於 2023-9-19 14:26 發表 查看引用來源

咁即係表示佢非常之愛你
梗係要o架啦! 本宮為佢出生入死咁多年, 試吓唔愛, 我啫都搣甩佢

唔係用刀切, 係用手慢慢咁搣出o黎

引用:
原帖由 紫色心 於 2023-9-19 20:32 發表 查看引用來源
咁證明你未夠瞭解女人
又唔好咁話佢, 有d 男人聽o左會好唔開心o架

其實佢咁講亦錯唔晒, 幫人含有時候真係因為貪玩好勝, 多數係含d 男朋友以外o既人果陣囉
簡單講係對方應該估唔到, 忽然之間咁樣醒佢, 係想睇佢不敢相信正在發生o既事果個反應
又想要又唔敢好似俾自己條女含果陣好放鬆好理所當然去享受, 尷尷尬尬o既表情, 尤其是射o左o係我個口果刻

而對於自己真心中意o既對象呢, 則係一種示愛o既行為囉
尤其是吞精, 如果話做愛俾人插入身體係親密, 吞埋落肚應該比插入更親密嘛

引用:
原帖由 sk263 於 2023-9-25 07:04 發表 查看引用來源
我之前聽過有人話女仔食完菠蘿個西會有菠蘿香味同埋啲西水會有甜味,有冇師兄師姐有經驗可以分享下?
讀過吓英文應該識一句句子, 叫做 you are what you eat
有個笑話, 係老公話我知o既...
從前有個男性佢網戀o左好耐o既女士第一次出o黎見面, 就係同人講 "為o左今晚o既見面我已經飲o左成個星期菠蘿汁"

引用:
原帖由 狂輸 於 2023-9-24 11:39 發表 查看引用來源
我諗妳真係少數鐘意呢浸味嘅女性,
聽過精味同飲食習慣好有關係,
最好聞應該係平時食素多食水果嘅師兄,
多肉少菜嘅師兄應該會比較腥,
不過會唔會反而愈腥反而愈香呢?
亦好好奇有冇邊類人嘅精液味零舍吸引女性呢? ...
當然呢個只係個人觀感
飲食同吞精應該有兩套唔同o既標準囉, 即係食o野o既話你會追求美味, 但口爆同吞精並唔係話因為佢好味所以先吞
甚至掉返轉o黎講, 有時候愈腥反而愈覺得迷人

引用:
原帖由 紫色心 於 2023-9-25 12:59 發表 查看引用來源

就好似平時唔會食屎
用槍指住佢個頭都唔會食
然後忽然間佢同你講屎好好食
仲要日日食三餐
嘩屌....
可唔可以用過另外一個例子呀?

引用:
原帖由 dphkandylau 於 2023-9-30 21:05 發表 查看引用來源

我就一定沖完涼先會用口,原來唔沖涼反而會效果更好,睇嚟真係要慢慢去賞試一下
都算係一種自我提升o黎o既
習慣果個味道之後會多好多o野玩, o係伴侶面前可以加分 -- 俾佢覺得自己好愛佢

附件

本帖最近評分記錄

前往最後回覆